RIMAC, TELEGRA, RCI BANQUE

Evo tko ovoga tjedna zapošljava u IT sektoru

22.08.2017 u 08:12

Bionic
Reading

Od produljenih vikenda, vožnje najcool vozila u svemiru do rješavanja zločina…a mislili ste da IT- evci ne mogu biti zabavni?

Pridružite se iskusnom i agilnom timu R&D inženjera u razvoju jednog od najboljih inteligentnih sustava za kontrolu i nadgledanje prometa na svijetu! Ukoliko ste kreativni, marljivi, predani i znate da možete biti najbolji, prijavite se na oglas tvrtke TELEGRA za poziciju R&D Engineer .NET development - junior/senior developer (m/ž).

Ukoliko ste zainteresirani za preseljenje, ali ipak ne biste daleko (ljeto još traje, a vikendi na moru su neprocjenjivi), Ljubljana nije daleko. RCI Banque S.A. u potrazi je za Java Developerom (m/ž) i SQL Developerom (m/ž).

Omega software etablirana je IT tvrtka i hrvatski lider u segmentu uredskog poslovanja. Ne traže puno, čak niti iskustvo, a ono što nude ostaviti će vas bez teksta. Samo jedna od povlastica: vikend počinje petkom u 14 sati, a kad bolje dođe ova poslastica, pardon povlastica nego za vrijeme ljetnih temperatura! Programeri u odjelu razvoja aplikacija (m/ž) ili oni koji to tek žele postati, navalite!

Ukoliko vam je ipak dosta ljeta i visokih temperatura, pravac za Nizozemsku gdje su trenutno temperature sigurno nekih desetak stupnjeva niže. Još ako vam je borba protiv zločina strast, ovo je oglas za vas! Europol traži IT specijaliste na više pozicija.

Koja su dva najcool vozila trenutno u Hrvatskoj? Biste li ih voljeli koristiti na dnevnoj bazi? Ili još bolje, sudjelovati u njihovoj izradi? Hear hear, ovo je oglas za vas. Rimac Automobili traže Back-End Developera (m/ž)!