NEOBIČNE NAVIKE

Elon Musk ima prilično čudan odnos prema smartfonima

21.10.2019 u 10:41

Bionic
Reading

Prema službenom dokumentu SpaceX-a, 'Musk zbog sigurnosnih mjera redovito mijenja svoj mobilni uređaj nakon čega se stari uređaj snima, čisti i potom sprema ili uništava'

Elon Musk nije onaj tip korisnika smartfona koji nakon dvije godine korištenja na Googleu traži savjete kako produljiti život svojeg mobilnog uređaja. Štoviše, on zbog prirode svojeg posla jako često mijenja uređaja i uslijed toga uništava stare.

Nedavno objavljeni dokumenti iz SpaceX-a potvrđuju rigorozne sigurnosne mjere koje, vjerujemo, ne vrijede samo za ekscentričnog milijunaša koji lansira automobile u svemir.

'Gospodin Musk zbog sigurnosnih mjera redovito mijenja svoj mobilni uređaj nakon čega se stari uređaj snima, čisti i sprema ili uništava' tvrdi jedan od zaposlenika u informatičko tehnološkom odjelu kompanije. Ova službena izjava dolazi u jeku parnice koju je britanski vozač Vernon Unsworth podigao protiv Muska tvrdeći da ga je na Twitteru Musk nazvao 'pedo likom' (makar se kasnije ispričao i pobrisao objavu).

Muskova objava stigla je nakon intervjua u kojemu je Unsworth (koji je pomogao pri spašavanju nogometne ekipe i njihovog trenera iz pećine u Tajlandu) rekao da Muskova podmornica kojom je milijunaš htio pomoći ne bi bila učinkovita te da se radi o običnoj samoreklami, prenosi Business Insider.

TEHNO VODIČ

Tražite smartfon s izdržljivom baterijom? Pogledajte ovih šest modela

Pogledaj galeriju

Stalno ih mijenja

'Gospodin Musk nadograđuje svoj telefon, no i dalje ga ponekad mora mijenjati iz sigurnosnih razloga - pogotovo u slučaju vrlo osjetljivih internih informacija' rekao je Muskov odvjetnik Alex Spiro.