ZA BENQ 3D DLP PROJEKTORE

Doživite zabavu u sve tri dimenzije 3D naočalama D5

17.11.2014 u 08:21

Bionic
Reading

BenQ priopćava da su kao globalno priznati dobavljač inovacija za digitalni životni stil i vodeći proizvođač DLP projektora,na tržište izbacili nove 3D naočale – BenQ D5. Namijenjene BenQovim vrhunskim 3D DLP projektorima za kućnu zabavu i edukaciju, nove 3D naočale omogućit će vam da zaronite u svijet filmske zabave u sve tri dimenzije, pružajući vrhunski doživljaj 3D efekata u atraktivnim filmskim naslovima

BenQove nove naočale D5 izrađene su na tradiciji prethodnih modela i preoblikovane tako da budu još ljepše i još ugodnije za nošenje. Tanki rub ne opterećuje korisnika niti nakon trosatnog gledanja Avatara ili nekog drugog filmskog hita, a velika okna naočala omogućuju vam da se praktički unesete u film ili 3D igru.

Zahvaljujući tehnologiji DLP Link, naočale ne zahtijevaju nikakvo posebno povezivanje s 3D projektorom – jednostavno ih stavite, pokrenite 3D projekciju i uživajte u vrhunskim stereoskopskim trodimenzionalnim efektima bez crosstalka i drugih neželjenih pojava.


Naočale D5 kompatibilne su sa svim BenQovim DLP projektorima koji podržavaju 3D projekcije – uključujući najnovije modele za kućnu zabavu kao što su W1080ST+ ili projektore za edukaciju poput MX806ST. BenQovi 3D DLP projektori podržavaju različite formate 3D prikaza i omogućuju vam da uživate u 3D sadržajima bez obzira da li ih prikazujete s računala, Blu-ray medija ili nekog drugog izvora.

BenQove nove naočale bit će uskoro dostupne u dućanima diljem Europe. Za više informacija o BenQovim 3D projektorima i dodacima posjetite www.BenQ.eu