WEB SERVIS

Doskočite lažnim prodajnim predstavnicima telekom usluga

28.05.2015 u 14:40

Bionic
Reading

U domaćem web prostoru zaživio je nov i prilično koristan servis preko kojeg možete provjeriti identitet prodajnih predstavnika Hrvatskog Telekoma

Hrvatski Telekom, pa tako i ostali telekomi, svoje proizvode i usluge nudi i preko ovlaštenih prodajnih predstavnika. Kako to obično biva, priliku je odlučio iskoristiti i dio prevaranata koji predstavljajući se kao ovlašteni predstavnici telekoma nagovaraju korisnike da potpisuju ‘sumnjive’ ugovore.

Ako vam na vrata zakuca osoba koja se predstavlja kao predstavnik Hrvatskog Telekoma, njen identitet možete jednostavno provjeriti preko novog web servisa.

Posjetite li ovu adresu, jednostavno možete provjeriti radi li se o ovlaštenom predstavniku ili prevarantu. Unosom njegova imena i prezimena servis će vam izbaciti fotografiju osobe, a radi li se o lažnom predstavniku, nećete dobiti nikakve rezultate.

Na servisu također možete ugovoriti dolazak ovlaštenog predstavnika i to u vrijeme kada to vama odgovara, a sve kako bi paket usluga koje nudi HT bio skrojen upravo prema vašim željama i potrebama. Usluga je dostupna u Vukovaru, Osijeku, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Splitu i Šibeniku.