OGLASI

Domaće IT tvrtke se šire - pogledajte tko sve zapošljava

24.07.2017 u 09:46

Bionic
Reading

Pregled dostupnih pozicija donosimo u suradnji s portalom MojPosao

Želite raditi za najsuvremeniju tehnološku tvrtku i sudjelovati u razvoju aplikacija svjetske klase? Tražite radno mjesto koje će vam pružiti visoku razinu znanja, izazovnih zadataka, ali i zabave? Ako je tako, tvrtka Coadria može biti mjesto za vas. Trenutno zapošljavaju u Rijeci na 5 developerskih pozicija, pa posjetite MojPosao i pronađite poziciju za sebe. Oglasi su aktivni do 30. srpnja.

Veliki umovi razmišljaju isto! O čemu ti razmišljaš? Pita tvrtka ecx.io koja je dio IBM iX kompanije i traži zaposlenike koji su spremni raditi na digitalnoj transformaciji internacionalnih klijenata. Otvoreno je 6 developerskih pozicija (Java Web, Frontend, Hybris, .NET…), a nude fleksibilno radno vrijeme, mentorstvo, tečaj stranih jezika. Mjesto rada odnosi se na Zagreb ili Varaždin, a detalje pročitajte u oglasima.

sixlix je inovativna tvrtka koja se bavi razvojem i implementacijom rješenja koja se baziraju na naprednim Internet i audio video tehnologijama, a s američkim partnerom razvijaju sustav pametnih portafona, sustav nadzora liftova te parkinga. Radi povećanog opsega posla sixlix proširuje razvojni tim te traži više ASP.NET C# developera za razvoj, testiranje, dizajniranje i održavanje vlastitog projekta predviđenog za strano tržište. Prijave traju do 10. kolovoza.

TVC Info jedna je od vodećih tvrtki na svijetu u području izrade android sustava fiskalnih blagajni, osnovana u Hrvatskoj. Senior Java Developer bit će zadužen za razvoj fiskalnih blagajni kroz brojne platforme, razvoj backend serverskih sustava, rad na međunarodnim projektima te suradnju s timovima iz drugih država. Traži se poznavanje Java programskog jezika (min. 3 godine iskustva) te rad s SQL bazama podataka. Prijavite se na oglas do 27. srpnja.

Bauwerk Boen Group rezultat je spajanja tvrtki Bauwerk Parkett AG and Boen AS, s proizvodnim pogonima u Litvi, Hrvatskoj i Švicarskoj. S oko 1.900 kvalificiranih zaposlenika koji jamče kvalitetnu suradnju s klijentima, jedni su od najvećih tvrtki za tvrde podove. Trenutno zapošljavaju tri visoko motivirana kandidata, IT stručnjaka s iskustvom rada u ERP sustavima. Poslodavac nudi atraktivne zadatake u internacionalnom okruženju, otvorenu i timski orijentiranu radnu atmosferu te plaću i beneficije sukladnu uvjetima na tržištu. Prijavite se do 28. srpnja.

Tau on-line, tvrtka je s više od 16 godina iskustva u online poslovanju i dio Finske grupacije Alma Career. Projekte razvijaju za vlastite potrebe i pritom stvaraju vrijednost na hrvatskom, ali i ino tržištu. Trenutno zapošljavaju Specijalista za digitalno oglašavanje te Web administratora. Sve trenutno aktivne oglase pogledajte na MojPosao.