15. I 16. STUDENOG

Dođite na Dane otvorenih vrata FER-a

12.11.2013 u 12:24

Bionic
Reading

Uz prezentacije studijskih programa, imat ćete priliku vidjeti i isprobati izume i tehnologije iz elektrotehnike i računarstva koji su značajnim dijelom rad i FER-ovih studenata

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER) i ove će godine biti održani Dani otvorenih vrata.

Fakultet će prezentirati svoj rad učenicima, roditeljima i široj javnosti, a posebice maturantima pred odabirom svoga akademskog usmjerenja, kako bi se upoznali s prilikama koje studij na njemu nudi.

Ovogodišnji Dani otvorenih vrata bit će održani u petak, 15. studenoga, od 15 do 18 sati, i u subotu, 16. studenoga, od 10 do 13 sati.

Uz prezentacije studijskih programa, imat ćete priliku vidjeti i isprobati izume i tehnologije iz elektrotehnike i računarstva koji su značajnim dijelom rad i FER-ovih studenata.

Kroz posjete laboratorijima i praktične demonstracije te predavanja vrsnih stručnjaka, moći ćete doznati više o dosezima znanosti u FER-u bliskim područjima.

Studente tog fakulteta moći ćete pitati sve što vam padne na pamet, a svoj će vam rad predstaviti i brojne aktivne studentske udruge koje djeluju na FER-u.

Program potražite na stranicama FER-a