TESTNA VERZIJA

Dobro došli na novi tportal!

30.11.2008 u 16:28

Bionic
Reading

Poštovani posjetitelji, pred vama je novi tportal. Nadamo se da će vam se svidjeti i željno očekujemo vaša mišljenja, primjedbe, pohvale i pokude. U ovom tekstu ćemo vam ukratko opisati što se sve promijenilo na portalu

Pri samome vrhu sada se nalaze svi servisi tportala, kao što su Telefonski imenik, MAXtv, Shopping, Fonoteka, Webmail, Playtoy i drugi. Klikom na SVI SERVISI dobit ćete popis svih dostupnih servisa. U gornjem desnom uglu sada se možete registrirati kao korisnik tportala ili se prijaviti ako ste već registrirani.


Glavni izbornik tportala nalazi se malo niže i sada je položen horizontalno, a odmah ispod njega je izbornik pojedinih podrubrika. U sadržajnom dijelu portala sada vam je odmah dostupno jedanaest novosti, od čega se pet najaktualnijih sada samo rotira u tzv. tabovima označenima brojevima od jedan do pet. Vijesti možete odabrati klikom na pojedini tab, a rotaciju možete zaustaviti klikom na gumb s oznakom za pauzu. Sasvim na desnoj strani nalazi se i jedna novost: ovdje sada možete vidjeti koje su vijesti trenutno najčitanije i koje imaju najviše komentara.


U središnjem dijelu naslovnice možete pronaći najnovije vijesti iz pojedinih podrubrika, dok su s desne strane posebni sadržaji kao što su najnoviji tekstovi naših blogera, Izjava dana, Cura dana, Frajer dana, Anketa i Nagradnjača.

Pri dnu naslovnice nalaze se zabavni sadržaji: Igrice, Vic dana te Dnevni horoskop. Ako se izgubite ili zaboravite gdje se što nalazi, na samome dnu naći ćete kompletan popis svih rubrika, podrubrika i servisa na tportalu.


Kad kliknete na pojedini članak primijetit ćete nekoliko zanimljivih novosti. Desno od slike, kao i pri dnu članka, imate mogućnost slanja i komentiranja članka te promjene veličine slova. Novost su Teme, koje ćete pronaći na kraju svakog teksta. Riječ je o slobodno definiranim kategorijama: klikom na neku od njih dobit ćete arhivu svih članaka vezanih uz pojedinu temu. Na samom dnu nalazi se nekoliko vezanih vijesti te vaši komentari.

Nadamo se da vam je novi tportal pregledan, jasan, zanimljiv i sadržajan, a svoje komentare uputite na adresu: komentari@tportal.hr