burza rada

Dobre prilike za developere, scrum mastere, webmastere i voditelje projekata

08.06.2020 u 15:13

Bionic
Reading

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao, a najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada možete potražiti i na njihovom LinkedIn profilu

Nova TV je uspješna i moderna komercijalna televizija koja svoj mladi, a istovremeno iskusni tim medijskih profesionalaca želi osnažiti na poziciji Senior backend developer (m/ž). Idealan kandidat posjeduje barem 5 godina rada u struci na sličnim poslovima, izvrsno poznaje PHP i baze podataka poput SQL-a i NoSQL-a te ima visoku razinu samostalnosti i odgovornosti u radu. Nude zanimljiv i dinamičan posao u inovativnoj industriji, stalne prilike za učenje i opušteno radno okruženje. Oglas ostaje aktivan do 11. lipnja.

Emakina je korisniku usmjerena agencija. Čine njihov svijet boljim, dizajnirajući i izrađujući efektivna, originalna, pamtljiva i korisna korisnička iskustva, koja potiču njihov angažman. Trenutno su u potrazi za osobom koja će spremno 'uskočiti' na upražnjeno radno mjesto Agile Coach / Scrum Master (m/ž) kojem nude rad na zanimljivim i raznolikim projektima, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće te priliku za osobni razvoj. Svoj životopis im pošalji do 15. lipnja.

Travel Soft osnovan je 2016. godine s ciljem kreiranja programskih sustava koja će osigurati jednostavnije poslovanje svim turističkim subjektima. Danas su jedna od vodećih informatičkih tvrtki specijaliziranih za programska rješenja u turističkom poslovanju i u potrazi su za pojačanjem. Preciznije, traže Voditelja projekta (m/ž). Opis posla podrazumijeva organizaciju i realizaciju projekta u skladu s poslovnim ciljevima, vođenje i motiviranje članova tima te komunikaciju s klijentima.

Soar d.o.o. je razvojna tvrtka usmjerena na igre, sustave i prateći softver za kasino industriju. U potrazi su za talentiranim kandidatima koji će se pridružiti njihovu timu za dizajn, razvoj i održavanje tvrtkinih back-end i / ili front-end aplikacija, i to na poziciji .NET Developer (m/ž). Ako dobro poznaješ principe OOP-a, a posebice MVC paradigmu, SQL baze podataka imaš 'u malom prstu' i odlično razumiješ engleski jezik, javi im se do 19. lipnja.

Crossvallia, vodeća svjetska konzultantska i razvojna tvrtka specijalizirana za IT infrastrukturu, u potrazi je za Webmasterom (m/ž) i traži upravo tebe! Na ovom poslu bit ćeš zadužen za suradnju s marketinškim, proizvodnim i razvojnim timovima za ažuriranje i održavanje tvrtkinih web stranica. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s razvijenim HTML, CSS, JavaScript vještinama. Rok za prijavu na oglas ističe 1.srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao pronaći ćete na portalu MojPosao, a najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada možete potražiti i na njihovom LinkedIn profilu.