TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 20. prosinca

20.12.2010 u 09:00

Bionic
Reading

U Božićnom tjednu najbrži imaju šanse osvojite parfem, Uriage kozmetiku, knjige, kozmetičke tretmane, Lino proizvode, četkice za zube, Accessoirese poklon bonove i SkinIQ uređaje

Formasana vam poklanja kremu, masku i termalnu vodu te kozmetiku za bebe.


Uriage Aqueprecis krema, maska i termalna voda

Aquaprecis bogata hidratantna krema namijenjena je normalnoj do suhoj koži te pruža brzi i osjećaj ugode suhoj koži koju hidratizira i detoksificira. Aquaprecis Express maska za lice prilagođena je svim tipovima kože koja intenzivno hidratira i ostavlja Vašu kožu podatnom i blistavom. Osim inovativnog H2O kompleksa specifičnog za novu liniju, Express maska sadrži i hijaluronsku kiselinu te termalnu vodu Uriage zahvaljujući kojoj će maska pružiti trenutno olakšanje.

Uriage Cold krema, 75 ml

Cold krema za bebe i djecu je jedinstvena krema za zaštitu i njegu osjetljive dječje kože, sadrži Uriage termalnu vodu koja umiruje te hranjive i hidratantne aktivne sastojke. Zahvaljujući glicerinu, vazelinu i pčelinjem vosku hrani i omekšava osjetljivu kože lica i/ili tijela štiteći od nepovoljnih klimatskih utjecaja te smanjuje osjećaj zategnutosti. Ne sadrži mirise i konzervanse.

Uriage Prva voda, 500ml i Uriage vlažne maramice, 25 kom

Iznimno nježna voda za čišćenje osjetljive bebine kože koja čisti, umiruje i uklanja sve nečistoće u jednom potezu. Zahvaljujući Aloe veri i glicerinu njeguje bebinu kožu. Upotpunjeno Uriage termalnom vodu koja osim što njeguje i umiruje kožu, hidratizira ju zahvaljujući svojem bogatom mineralnom sastavu. Osim Prve vode darujemo Vam i praktično pakiranje vlažnih maramica.

Fraktura, nakladnička kuća orijentirana na visokokvalitetnu književnost hrvatskih i europskih autora, poklanja čitateljima tri primjerka knjige 'Valfierno' autora Martina Caparrosa.


Martin Caparrós, 'Valfierno'

Svijet je u ljeto 1911. šokirala vijest iz Pariza: iz Louvrea je ukradena Leonardova Mona Lisa! Novine su špekulirale da iza krađe stoje subverzivni umjetnici poput Picassa ili Apollinairea, ali policija nikada nije pronašla lopova. Zna se samo da je dvije godine poslije u Italiji uhićen Vicenzo Perugia, koji je pokušao prodati Mona Lisu antikvaru iz Firence. Argentinski pisac Martín Caparrós upoznaje nas s argentinskim plemićem markizom De Valfiernom, imućnim starcem koji prije smrti odluči olakšati dušu američkom novinaru. Ispostavlja se da je inteligentni kozmopolit iz Pariza s istančanim ukusom za umjetnost zapravo sin sluškinje iz Buenos Airesa. Njegova životna priča puna je izmišljenih identiteta i falsifikata koji svjedoče o pokušaju glavnog junaka da pronađe sebe i obogati se. Tajna koju Valfierno otkriva novinaru o krađi Mona Lise zapanjujuća je kao i sam roman, koji se čita u dahu.

Makronova nagrađuje dvoje čitatelja/čitateljica tretmanom s oblozima od đumbira.

Oblozi od đumbira uspješno pomažu razgraditi otvrdnule nakupine masti, pogodno djeluju na razne akutne ili kronične bolove, a mogu ubrzati oporavak nakon raznih upalnih stanja. Toplina obloga potiče cirkulaciju krvi i limfe, te su idealni za detoksikaciju! Na ovom tretmanu ćete se zagrijati i regenerirati. Tretman đumbiranja posebno je dobro primiti u prijelaznim godišnjim dobima, te zimi kad je našim bubrezima potrebno više utopljavanja i pažnje i kad je njihova energija aktivnija. Tretman je izuzetno ugodan i traje sat vremena, a iskusna praktičarka je Sanja Novko.

Zasladite se s Podravkom uz Lino Pillowse

Lino Pillows su ukusni jastučići od žitarica punjeni kakao krem proizvodom. Jednostavni su za pripremu, ukusni, prirodni i hranjivi.

Albidus se brine za vaše zdravlje te vam poklanja pet zubnih četkica Curaprox CS 5460

Zubna četkica Curaprox CS 5460 (oznaka broja vlakana) stvorena je u suradnji sa stručnjacima – stomatolozima. Ultra nježna, gusta i tanka curen vlakna napravljena su od poliestera, a već pri malom pritisku prilagođavaju se zubima i desnima i efikasno uklanjaju plak i s teže dostupnih mjesta. Velika prihvaćenost među korisnicima i puno bolje uklanjanje zubnih naslaga čine stvarnu razliku s Curaprox četkicama. Dovoljan je jednostavan test jezikom – sve su zubne površine glatke, zubi se čine bjeljima, a desni su čvršće.

Orvas plus nagrađuje s jednim parfemom Lacoste Pour Femme

U svijetu gdje žene vode milijunske poslove i svjetski su poznate zvijezde iz akcijskih filmova, spol više nije važan. Odvažnog duha i smisla za humor, Lacoste žena sama traži avanture u svom životu. Srušivši sve seksualne barijere, postiže poštovanje i ravnopravanost. Sloboda i pozitivan pristup dopušta ovoj modernoj, zabavnoj ženi da izrazi slobodno svoje emocije i izrazi svoj entuzijazam za sve životne avanture. Lacoste žena pršti iskrenom energijom i uzbuđenjem prema životu, otkriva svoju prirodnu ženstvenost. Sposobna je smijati se iskreno iznenadnim momentima koje život nosi – ona blista. Ona jednostavno ne vjeruje u dominaciju i agresivnost.
Uspjeh lansiranja kolekcije Club zahvaljujući kreatoru Christophe Lemaire, Lacoste kuća je ponovno postala sinonim za prestiž u modi, a ne samo simbol sportske odjeće. Sivo-srebrni logo Lacoste Club kolekcije sada predstavlja moderni, novi look branda.

Zoe estetics poklanja uređaj Skin IQ - najbolji prijatelj svake žene.

Skin IQ je novi revolucionarni uređaj koji Vam na LCD ekranu pokazuje tri glavna faktora koji otkrivaju tip Vaše kože. U samo tri sekunde saznat ćete koliko je Vaša koža hidratizirana, suha ili masna te koja je razina grubosti /nježnosti Vaše kože. Skin IQ od izuzetne je pomoći pri odabiru njege za Vašu kožu. Upotrebljavajte ga na svim dijelovima tijela. Lice, čelo, obrazi, vrat, ramena, leđa, bedra, noge...

Rijekatekstil i Accesoires poklanjaju pet bonova u vrijednosti od 50 kn.

Accesoires

Od 2003. Accessoires trgovine su nezaobilazna mjesta za sve zaljubljene u modu i samoizražavanje kroz stil. Idejni koncept tada je oblikovan u prvoj trgovini otvorenoj na top lokaciji u Splitu (Marmontova ulica), koja je i danas jedna od najuspješnijih trgovina. Modna inspiracija dolazi prvenstveno iz života, s gradskih ulica i trgova, iz stotina individualnih stilova koje srećemo svaki dan. Taj kaleidoskop boja i oblika začinjen sa duhom plesa i veselja svakom novom kolekcijom dolazi u Accessoires trgovine. I same Accessoires trgovine također su posebno osmišljene - moderne i cool, a opet vesele i živopisne.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Dobitnici:

Nelica Jakišić Zivaljić iz Splita (Uriage Aqueprecis krema, maska i termalna voda)

Terezija Benčević iz Podcrkavlja (Uriage Prva voda, 500ml i Uriage vlažne maramice)

Maja Mamula iz Orahovice (Uriage Cold krema, 75 ml)

Ivan Hodnik iz Tounja (knjiga 'Valfierno' i četkica za zube Curaprox CS 5460)

Toni Tesser iz Galižane (knjiga 'Valfierno' i četkica za zube Curaprox CS 5460)

Goran Varović iz Kunovca (knjiga 'Valfierno' i četkica za zube Curaprox CS 5460)

Olga Radman iz Zagreba (Makronovin tretman s oblozima od đumbira za jednu osobu)

Mirela Josipović iz Zagreba (Makronovin tretman s oblozima od đumbira za jednu osobu)

Ksenija Lovrenčić iz Zagreba (parfem Lacoste Pour Femme)

Marijana Podrug iz Dicma (uređaj Skin IQ i četkica za zube Curaprox CS 5460)

Gloria Kapular iz Zagreba (uređaj Skin IQ i četkica za zube Curaprox CS 5460)

Biljana Medić iz Pule (Lino Pillows i Accesoires poklon bon u vrijednosti od 50 kn)

Romana Jakopec iz Zagreba (Lino Pillows i Accesoires poklon bon u vrijednosti od 50 kn)

Zlata Miota iz Velike Gorice (Lino Pillows i Accesoires poklon bon u vrijednosti od 50 kn)

Lukrica Čorić iz Solina (Lino Pillows i Accesoires poklon bon u vrijednosti od 50 kn)

Ivana Janječić iz Zagreba (Lino Pillows i Accesoires poklon bon u vrijednosti od 50 kn)