UGLEDNI GOSTI

Direktori europskih telekoma oduševljeni HT-ovim Business Showroomom

12.10.2016 u 21:47

Bionic
Reading

Članovi Upravnog odbora ETIS-a, europske organizacije koja okuplja velike telekome, posjetili su Business Showroom Hrvatskog Telekoma, otvoren početkom srpnja ove godine

Osnovana 1991., ETIS je organizacija koja okuplja velike europske telekome kako bi dijelili znanja o ključnim informacijskim i komunikacijskim problemima. Uz Hrvatski Telekom, među članicama su A1 Telekom Austria, Deutsche Telekom, Swisscom, Telefonica, Telenor...

Djeluje u deset radnih grupa koje se bave temama kao što su digitalna prodaja i usluge, poslovna inteligencija, upravljanje naplatom i prihodom, informacijska sigurnost i druge. Organizira i redovna godišnja okupljanja.

Kroz Business Showroom, prvi telekomunikacijski multimedijalni centar u Hrvatskoj koji predstavlja jedinstven prodajno-izložbeni prostor s objedinjenom ponudom ICT usluga HT-a i njegove mreže partnera direktore iz europskih telekoma provela je Gabrijela Juhar Gošić (HT), koja im je predstavila što sve Business Showroom nudi, s posebnim naglaskom na mogućnost isprobavanja i demonstracija, a odgovarala je i na njihova pitanja.


'Business Showroom ostavio je jak dojam. Nisam nikad vidio nešto slično. Vjerujem kako je privlačan za poslovne korisnike koji mogu vidjeti što im je sve dostupno i isprobati niz proizvoda i usluga.

Uvijek je bolje pokazati nego pričati. To je vrlo dobar način pružanja uvida u razvoj telekomunikacija, u to što možemo očekivati u budućnosti', rekao je Wim De Meyer, ETIS-ov direktor kojemu se posebno svidjelo to što su poslovnim korisnicima dostupni 3D pisač, konzole za virtualnu stvarnost i alati poput interaktivnog zaslona za projekcije.

Opremljen u suradnji s desetak partnera, Business Showroom Hrvatskog Telekoma - smješten je u prizemlju Sky Towera u Ulici Roberta Frangeša Mihanovića 9 u Zagrebu.

Između ostalog nudi kutak za virtualnu stvarnost, 3D printer hrvatske proizvodnje, električne bicikle i vozila, pametnu klupu Ivana Mrvoša, rješenja za pametne gradove, pametno parkiranje, upravljanje otpadom...