MILIJUN RT-OVA

Direktor T-Mobilea vas želi poslati na Mars, evo što treba učiniti

06.10.2016 u 17:06

Bionic
Reading

John Legere, CEO T-Mobilea u SAD-u, obećao je kako za milijun 'retweetova' jedne poruke na društvenoj mreži do 11. listopada želi omogućiti nekome put na Mars. To nije jedina nagrada koju je Legere spomenuo na svom Twitter profilu...

Šanse su da će milijun RT-ova ipak neće dogoditi pa druge nagrade imaju većeg smisla. U slučaju da ugrabi između 100 tisuća i 999.999 RT-ova, nagrađeni će moći uživati u Zero G letu, u kojem će se moći uživati nekoliko trenutaka u gotovo bestežinskom stanju. Tu su nagrade i za ostala područja, no zašto to Legere uopće radi?

Cijela priča zapravo je Legereova proslava tri milijuna pratitelja na društvenoj mreži Twitter, rekli su glasnogovornici T-Mobilea za CNBC. 'John Legere je dosegao tri milijuna pratitelja, a Elon Musk je rekao kako će za nekoliko godina put na Mars koštati svega 200 tisuća dolara po osobi. John je stoga jednostavno pomislio - Idemo poslati nekoga na Mars!', stoji u priopćenju.


U slučaju da Legere ipak ugrabi milijun RT-ova, a slanje osobe na Mars ne bude komercijalno ostvarivo, nagrađeni će dobiti ček od 200 tisuća dolara.