31. siječnja

Bug Future Show posvećen učiteljima herojima, 5G mreži, developerima...

29.01.2018 u 11:31

Bionic
Reading

Peti po redu Bug Future Show ove će se godine održati zadnjega dana siječnja u zagrebačkom kinu Europa pod motom 'Five Star Experience'

Peti po redu Bug Future Show, ovaj put pod motom 'Five Star Experience', održat će se u zagrebačkom kinu Europa u srijedu 31. siječnja.

Kako najavljuju organizatori, raspravljat će se o domaćem tržištu developera, najtraženijoj radoj snazi i najjačoj valuti na domaćoj tech sceni, a kad smo već kod valuta, jedan panel je posvećen i temi blokchaina.

  • +24
Bug Future Show Izvor: Promo fotografije / Autor: Maksima komunikacije

I ove godine će se predstaviti novi set učitelja-heroja, ekipe koja prkosi sustavu i tehnologijom te čini školski program i učenje zabavnim, a pričat će se i o najvećem trendu u svijetu novih tehnologija - 5G mrežama.

Iz Las Vegasa se ovih dana vratio Albert Gajšak, pa će, zajedno s ostatkom ekipe koji je bio na CES-u, ispričati sve o svojim iskustima u SAD-u...

Za sve posjetitelje Bug Future Showa, u skladu s motom Five Star Experience Hrvatski Telekom priredio je posebno iznenađenje: popust od čak 1.000 kuna na svaki od pet top smartfona: Nokiju 8, Samsung Galaxy S8, Sony Xperiju XZ Premium, iPhone X i Huawei Mate 10 Pro. Popust se ostvaruje samo u T-Centru na obližnjem Trgu Petra Preradovića, gdje su dostupni detalji akcije koja traje samo od 30. siječnja do 2. veljače.

'Hrvatski Telekom neprestano nudi nove načine korištenja tehnologije, omogućujući korisnicima brzi pristup do više stvari koje vole. Tako ćemo ove godine na Bug Future Showu premijerno pokazati kako funkcionira najnovija eSIM tehnologija u Greyp biciklima i dočarati budućnost koju donosimo korisnicima s 5G mrežom. Već petu godinu upravo je Bug Future Show mjesto gdje najavljujemo najnovije tehnološke trendove i dijelimo uspješnu praksu našoj ICT zajednici', istaknula je Nina Išek Međugorac, direktorica Odjela za korporativne komunikacije u Hrvatskom Telekomu, koji je tehnološki partner showa.

Ulaz na Bug Future Show 2018 je besplatan, ali isključivo uz pozivnicu! Više detalja potražite na službenim stranicama događaja.