FUCKUP NIGHTS

Blagonići, Pušelja i Švedić pričat će kako su z....... stvar

03.06.2015 u 15:16

Bionic
Reading

Uspješni domaći i regionalni dizajneri i poduzetnici podijelit će iskustva vezana uz trenutke kada posao nije išao dobro

U zagrebačkom Impact Hubu u Vlaškoj 70 E, u četvrtak 11. lipnja s početkom u 19:30 sati, bit će održano novo izdanje događanja Fuck Up Nights.

Dizajneri Lucijan i Emanuel Blagonić ispričat će kako su se pokušali probiti na inozemna tržišta, zašto u tome nisu uspjeli i čemu ih je to iskustvo podučilo.

Poduzetnik i bloger Željko Švedić govorit će o povijesti, iskustvima i lekcijama koje je stekao radeći na projektu ZgCohousing.com, dok će digitalni marketingaš, strateg i bloger Peđa Pušelja reći što je pošlo krivo s projektom posebnih hlača za mobitele WTF Jeans.

Poslije predavanja predviđeno je vrijeme za druženje i razmjenu iskustava.


Fuckup Nights je globalni pokret koji ima u cilju ubrzavanje procesa učenja kroz približavanje slučaja poslovnih neuspjeha ljudima. Od 2012. godine, kada je koncept nastao u Mexico Cityu, na svakom događanju se predstavljaju tri poduzetnika, koristeći deset slika i sedam minuta predstavljanja. O svojim je iskustvima u više od deset zemalja govorilo na stotine fuckupreneura u više od 10 zemalja.

Ulaz je besplatan, no broj sudionika je ograničen na 45. Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio