PREGLED TJEDNA

Atlantic Grupa, IT sistemi, Nova TV...pogledajte tko sve zapošljava IT stručnjake

11.09.2017 u 14:49

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao i ovog tjedna vam donosimo izbog najprivlačnijih poslova u lokalnoj IT industriji

Atlantic Grupa zapošljava osobu na poziciji Business application consultant za rad u Zagrebu. Primarni posao odnosi se na projektu DMS implementacije kao DMS konzultant, a kasnije će vaša ulog biti podrška DMS korisnicima diljem Atlantic Grupe. Detalji o traženim kvalifikacijama nalaze se u oglasu.

Tvrtka IT Sistemi iz Splita bavi se digitalnom transformacijom poslovanja, a trenutno zapošljava više novih kolega/ica za radno mjesto Java Software developer – junior/senior u Splitu. Radit ćeš na velikim projektima u Enterprise okruženjima, biti u timu izvrsnih kolega koji imaju puno iskustva i jedva čekaju podijeliti svoje znanje. Zapošljavaju i na poziciji Software developera pa ćeš tako postati neizostavna karika u razvoju naprednih rješenja.

NovaTV i SmartIS

Nova TV uspješna je i moderna komercijalna televizija koja okuplja mladi i iskusni tim medijskih profesionalaca. Znaš razliku između unicast-a i multicast-a? Čudiš se činjenici da TV kuće i dalje ne snimaju mobitelima, nego kupuju skupe i nespretne kamere?  Trenutno Nova TV, uspješna i moderna komercijalna televizija, zapošljava Broadcast inženjera. Prijavi se do 14. rujna.

SmartIS je visoko tehnološka tvrtka koja vam omogućuje da demonstrirate svoj potencijal te zajedno s mladim timom IT profesionalaca dosegnete osobne i poslovne ciljeve. Zapošljavaju više ITSM ili EAM konzultanata s najmanje 2 godine radnog iskustva. Ostale detalje pročitajte u oglasu na MojPosao.