ZATOPLILI ODNOSI

Zvonimir Boban stao u obranu srpskog trenera

15.03.2016 u 17:38

Bionic
Reading

Riječi Zvonimira Bobana, koji kao nogometni analitičar i stručni komentator radi na talijanskom SkySoprtu očito su jako važne, pa ponekad prozvani polude, a neki put pohvaljeni uživaju

Nesuglasice na relaciji Zvonimir Boban - Siniša Mihajlović, koji je od igrača Intera pa preko izbornika srpske reprezentacije stigao do klupe Bobanova Milana, traju već 12 godina, od vremena dok je Mihajlović još bio igrač milanskih 'crno-plavih'.

Siniša Mihajlović tada je javno zamolio Zvonimira Bobana da više ne spominje njegovo ime jer je kao komentator SkySporta jedan njegov nastup ocijenio - lošim.

'Bobana znam od svoje sedme godine, poznajem ga kao svoj džep. Pokušat ću mu vrlo brzo objasniti neke stvari, iako mi je žao što postoje problemi s osobom s kojom sam odrastao. Ne znam što je s njim i zašto o meni stalo priča loše, možda zato što sam ja Srbin, a on Hrvat', tada je izjavio Mihajlović.

No nakon pohvala na njegov račun čini se da se situacija posve promijenila, jer Boban je sada na njegovoj strani.

'Odnos uprave Milana i Mihajlovića loš je za klub. Trener od početka nema podršku iako je odradio pristojan posao, svakako pozitivan za prvu godinu. Čini mi se da je Mihajlovićev ostanak na klupi sve manje izvjestan', izjavio je Boban.