velika tržnica

Zvonimir Boban otkrio zašto Luka Modrić nije došao u Milan te kako je Ante Rebić pristao pojačati 'rossonere'

03.09.2019 u 11:55

Bionic
Reading

Bilo je ovo napeto ljeto na San Siru, a šef sportskih operacija Milana Zvonimir Boban imao je pune ruke posla. Sada je, kad je prijelazni rok završio, progovorio o svemu što se događalo u proteklih mjesec dana

Milan je ovog ljeta na šest pojačanja potrošio 110 milijuna eura, a posljednja akvizicija 'rossonera' u samoj završnici prijelaznog roka bio je hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Klub je i dalje u teškim financijskim dubiozama, 'vuče' se dug od gotovo 200 milijuna eura i pitanje je kako će sljedećeg ljeta ispoštovati Financijski fair-play. Sada je o svemu u razgovoru za Sky Sport progovorio Milanov šef sportskih operacija, legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban.

Dugo je Milan 'lovio' Luku Modrića, navodno je Boban insistirao na dogovoru s Realom, ali...

'Luka Modrić je veliki 'milanist', ali bilo ga je nemoguće dovesti', kazao je Boban i nastavio:

'Nismo mogli doći ni do ozbiljnih pregovora. Nije htio napustiti Real nakon loše sezone...'

I tako je priča s Morićem propala, a Boban je u redove 'rossonera' doveo nekoliko mladih nogometaša.

'To su dobri mladi igrači, ali treba im nekoliko iskusnijih. Milanovi navijači dugo čekaju, Maldini i ja ne želimo dugo čekati prije nego što počnemo ostvarivati velike stvari. Krenuli smo svojim putem, ne možemo prihvaćati sredinu ljestvice ako se želimo vratiti tamo gdje smo nekad bili', otkriva planove Zvonimir Boban.

  • +5
Serie A, Milan - Brescia Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

A kako bi dodatno pojačao momčad u posljednjim je satima prijelaznog roka na San Siro 'sletio' napadač hrvatske reprezentacije Ante Rebić. Boban ga je doslovno preoteo gradskom rivalu Interu koji je Rebića vrbovao cijelo vrijeme.

'Rebić ima puno snage i karaktera te može igrati na raznim pozicijama', kaže Boban i dodaje:

'Sretni smo jer je s nama, ozbiljan je mladić, tehnički je znatno napredovao posljednjih godina', pohvalio je Rebića legendarni 'vatreni' Zvonimir Boban.