'juriŠ' NA DOHU

Zvonimir Boban otišao je uživati u utakmici Hrvatske i Brazila: Povijesno veliki rezultat, možda ga nismo ni svjesni

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 08.12.2022 21:50
  • Objavljeno 08.12.2022 u 21:48
Bionic
Reading

Nastup Hrvatske u četvrtfinalu svjetskog prvenstva u Katru zanimljiv je mnogima, pa tako i legendarnom kapetanu hrvatske reprezentacije Zvonimiru Bobanu. Prije leta za Dohu iznio je svoja očekivanja od utakmice protiv Brazila, a koja je na rasporedu u petak od 16 sati

'Idem na utakmicu. Najveća želja je da prođemo dalje iako je naš model već pobijeđen', rekao je Boban za N1 televiziju.

Hrvatska je već među osam najboljih, a pobjedom protiv Brazila izborila bi polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru. Boban ističe da je Hrvatska već postigla velik rezultat.

'Povijesno veliki rezultat, možda ga nismo ni svjesni. Nama je skoro normalno postalo ići tako daleko na svjetskim prvenstvima, ali ovo zaokružuje ona dva velika SP-a 1998. i 2018'.

Hrvatska je Japan pobijedila tek na penalima, pa je pitanje može li Hrvatska i protiv Brazila izgurati do penala, ili možda čak i ranije osigurati pobjedu.

'Teško da ćemo to elegantnije riješiti. Brazil je objektivno jača momčad, jako su brzi, imaju iznimnu kvalitetu. Imaju problem u sredini, koji možemo otkriti, malo su lagani, premalo je defenzivnih igrača na sredini i mi trebamo tamo tražiti našu šansu', poručio je Boban.

  • +74
SP Katar: Japan - Hrvatska Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal