NIJE MU PRVI PUTA

Zvijezdi Juventusa ovo nije trebalo; je li i Mandžukić jedan od uzroka takve nervoze i frustracije

25.10.2018 u 16:34

Bionic
Reading

Paulo Dybala ružno je reagirao kada je zamijenjen na Old Traffordu u pobjedi Juventusa protiv Manchester Uniteda u sklopu trećeg kola Lige prvaka, a argentinski napadač progovorio je o toj situaciji

U velikim klubovima ni odlični rezultati ne jamče mir u svlačionici, jer je ona prepuna zvijezda od kojih neke nisu zadovoljne minutažom. Jedan od onih koji bi stalno bio na terenu je Paulo Dybala kojem je konkurent za mjesto u napadu Mario Mandžukić iako po načinu igre uopće nisu slični.

Argentinac nije morao strahovati za mjesto u prvih 11 protiv Manchester Uniteda, jer je Super Mario ozlijeđen, a on je povjerenje trenera opravdao tako što je zabio jedini pogodak na Old Traffordu.

Ipak, Dybala se uspio zamjeriti strategu 'Stare dame' Massimilianu Allegriju, jer je u 78. minuti zamijenjen Bernardeschijem zbog čega je njegova frustracija bila očita.

'Nisam izgledao sretan, uvijek želite ostati na terenu. Dogode se takve reakcije, to je adrenalin. Shvatio sam da to nije u redu. Moram to prihvatiti, jer trener ima mnogo izbora i znam da mu nije lako donijeti odluku. Pogriješio sam, ali takve stvari se događaju', pričao je Dybala te dodao:

'Na meni je da i dalje pokazujem da zaslužujem igrati. Jedino Cristiano ima sigurno mjesto, svi ostali se moraju boriti.'

  • +2
Manchester United - Juventus Izvor: Licencirane fotografije / Autor: PETER POWELL / EPA

Inače, Argentincu ovo nije prvi takav ispad i u prošlosti je znao poludjeti zbog izmjene pa se tako jednom prilikom (2017.) izderao na Allegrija. Očigledno da ništa nije naučio iz te situacije, a možda je pretjerano nervozan i zbog žestoke konkurencije kao što je Mandžukić kojeg navijači obožavaju.

Dodajmo da Dybala ima ugovor s Juventusom do ljeta 2022., a uz njegovo ime već su se vezale ponude od 100 i više milijuna eura.