proradile emocije

Navijači Uniteda iznenadili Ronalda, a on je svojom objavom 'zapalio' društvene mreže

24.10.2018 u 13:47

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo se u utorak navečer vratio na Old Trafford, no još jednom u 'krivom' dresu, sada Juventusovom. No, to nije smetalo navijačima Uniteda da ga dočekaju i isprate ovacijama...

Odigrao je Cristiano Ronaldo (33) od 2003. do 2009. godine ukupno 292 utakmice za Manchester United u svim natjecanjima, zabio je 118 golova, osvojio devet trofeja među kojima Ligu prvaka, tri prvenstva, klupski SP, FA kup, dva Liga kupa... Jasno je da ga navijači 'crvenih vragova' nisu zaboravili, a tako je bilo i u utorak navečer kad je CR7 s Juventusom stigao na Old Trafford.

Već je na zagrijavanju Ronaldo 'zaradio' gromoglasni pljesak i ovacije, vidjelo se da nije očekivao takav doček.

I na kraju utakmice, nakon što je njegov Juventus slavio 1:0, s tribina se orilo 'Viva, Ronaldo!'

Naravno, Ronaldo je na sve to uzvratio pljeskom, ali je potom 'zapalio' društvene mreže svojom emotivnom objavom.

Pa kakav bi to dolazak u Manchester na Old Trafford bio da se nije susreo sa svojim nogometnim 'ocem', sir Alexom Fergusonom?

'Veliki trener i najvažnije, prekrasan čovjek. Naučio me toliko toga na terenu, kao i izvan njega. Sjajno je vidjeti te u dobroj formi, šefe' napisao je na društvenim mrežama Cristiano Ronaldo ispod fotografije s Fergusonom koji se uspješno oporavlja nakon teškog moždanog udara. Ne treba ni naglašavati kako je u samo nekoliko sati Ronaldo svojim objavama sakupio više od deset milijuna 'lajkova'.

  • +2
Manchester United - Juventus Izvor: Licencirane fotografije / Autor: PETER POWELL / EPA