Ovo će odjeknuti

Zvijezda Tottenhama nije se suzdržavala kada je govorila o Joseu Mourinhu, a pri tome je iskreno progovorio i o ne prevelikoj kvaliteti londonskog sastava

04.05.2021 u 17:31

Bionic
Reading

Jose Mourinho je nedavno dobio otkaz u Tottenhamu, a sada je o svemu progovorio i Son Heung-min

Jose Mourinho je prošli mjesec dobio otkaz u Tottenhamu, ali nije dugo čekao na novi angažman. Roma je Portugalca angažirala kao zamjenu za Paula Fonescu koji je najavio da napušta klub na kraju sezone.

'Oduševljeni smo i obradovani što smo dočekali Josea Mourinha u obitelji AS Roma', rekli su predsjednik kluba Dan Friedkin i potpredsjednik Ryan Friedkin, a Jose Mourino je otrkio zašto je odabrao baš Romu:

'Nakon sastanaka s vlasnikom i Tiagom Pintom, odmah sam shvatio pune razmjere njihovih ambicija za AS Romu. Ista ambicija i nagon su me uvijek motivirali i zajedno želimo izgraditi pobjednički projekt tijekom nadolazećih godina.Nevjerojatna strast navijača Rome uvjerila me da se prihvatim posla i jedva čekam početak sljedeće sezone', kazao je Mourinho.

Kakav je Mourinho trener pokazuje i intervju ponajboljeg igrača Tottenhama Son Heung-mina koji je za klupsku stranicu progovorio o svojem donedavnom treneru. Son je rekao kako je za njega Mourinho jedan od najvećih, a pri tome i rekao veliku istinu o kvaliteti svojeg kluba.

'Jako je tužno što je otišao bez uspjeha. To je baš tužno jer je riječ o čovjeku koji je osvojio sve. Mi smo jedina ekipa s kojom nije napravio veliki rezultat i zato mi je jako teško. Ipak, on će za mene uvijek biti jedan od najvećih trenera na svijetu', rekao je Son.