kao otac i sin

Zvijezda Reala otkrila u kakvom je stanju Luka Modrić: Tužan je pa mu pružam podršku

30.11.2023 u 11:49

Bionic
Reading

Real Madrid je u 5. kolu Lige prvaka na Santiago Bernabeu u sjajnoj utakmici pobijedio Napoli 4:2. U toj pobjedi nije sudjelovao ozlijeđeni Luka Modrić, a u kakvom je stanju otkriva Rodrygo (22) s kojim kapetan 'vatrenih' ima poseban odnos

Mlada zvijezda Real Madrida Rodrygo (22) napokon je uhvatio 'ritam', Brazilac je u sjajnoj formi, protiv Napolija je u Ligi prvaka zabio gol, a u posljednje četiri utakmice je na čak šest golova uz još četiri asistencije.

No, na samom startu sezone Rodrygo nije bio u najboljoj formi, dugo se tražio, a nakon jučerašnje utakmice je otkrio kako mu je u tim teškim trenucima najviše pomogao baš Luka Modrić.

  • +13
Real Madrid - Napoli, Liga prvaka, 29.11.2023. Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN

'Tko mi je najviše pomogao? Luka Modrić, on je uvijek uz mene. On ima desetku, ja nosim broj 11. Vrlo smo bliski. Uvijek me smiri. Vidio je da sam malo tužan. Bilo mi je teško jer sam se trudio i pokušavao, ali nije mi išlo. Rekao mi je da će moje vrijeme doći', otkrio je Rodrygo koji s Modrićem ima sjajan odnos, jedan drugog nazivaju 'ocem' i 'sinom'.

Pa se tako 'sin' Rodrygo nakon sjajne utakmice sjetio i ozlijeđenog 'oca', Luke Modrića koji je s tribina gledao pobjedu protiv Napolija.

'Luka mi puno pomaže. Uvijek je tu za mene, da me podrži. Sada je on malo tužan jer ne može igrati, pa mu pokušavam pružiti svu potrebnu podršku', otkrio je Rodrygo.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Standings provided by Sofascore