težak posao

Otkriveno koliko će Nenad Bjelica zaraditi ako Union Berlin spasi od ispadanja

30.11.2023 u 10:31

Bionic
Reading

Debitirao je Nenad Bjelica na klupi Union Berlina remijem 1:1 u Ligi prvaka na gostovanju kod Sporting Brage, no pred njim je puno teži zadatak - spašavanje od ispadanja iz Bundeslige

Imao je Union od 31. minute igrača više nakon što je izravni crveni karton dobio Niakate, a brojčanu su prednost igrači Nenada Bjelice iskoristili u 42. kad je Gosens zabio za vodstvo.

No, Sporting Braga je s igračem manje odigrala sjajnu partiju te Alvaro Djalo u 51. minuti zabio za 1:1, rezultat je to kojim je susret i završio. Nakon utakmice Nenad Bjelica nije imao previše razloga za zadovoljstvo.

'Napravili smo kobnu pogrešku, što je dovelo do protunapada. Gotovo bi se moglo reći da smo si zabili autogol jer je sve počelo jednom našom lošom odlukom koju je Braga potom iskoristila. Stvarno smo osjetili primljeni gol i trebalo nam je vremena da se oporavimo. Na kraju je remi pošten rezultat', kazao je Bjelica nakon utakmice te otkrio kako je njegova momčad u nekom čudnom grču:

'Uz naš nedostatak samopouzdanja, zapravo uopće nije važno u kojem sustavu igrate. Postoji određeni strah u glavama i nogama igrača, a dolazi zbog nedavnih loših rezultata. Igrači se ne usude poslati neko rizično dodavanje... Nedavni loši rezultati tjeraju nas da igramo pomalo sa strahom, a svaki neuspjeh se na kraju odrazi na nas, kao što se dogodilo večeras kada ne samo da nismo uspjeli maksimalno iskoristiti svoju brojčanu prednost nego smo i primili gol. Moramo odraditi nekoliko pozitivnih razgovora s momčadi, a remi je na kraju pravedan ishod', zaključio je Bjelica.

  • +9
Sporting Braga - Union Berlin, Liga prvaka, 29.11.2023. Izvor: EPA / Autor: JOSE COELHO

Bivšeg trenera Dinama već u subotu čeka debi u Bundesligi i to najteži mogući. Union Berlin gostuje kod Bayerna u Münchenu! A glavni zadatak Nenada Bjelice je spašavanje kluba od ispadanja. Union je u ovom trenutku na predzadnjem mjestu s tek sedam osvojenih bodova.

Njemački su mediji otkrili koliko će Bjelica zaraditi ako na kraju sezone uspije i Union ostane u Bundesligi. SportBild je tako objavio da će Nenad Bjelica za to dobiti bonus od 100.000 eura te automatsko produljenje ugovora na još godinu dana, do lipnja 2026. godine.

Standings provided by Sofascore

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Standings provided by Sofascore