ODLAZI IZ KLUBA

'Žrtveno janje' Reala nakon Atletica: On više ne smije igrati!

10.02.2015 u 13:47

Bionic
Reading

Prema pisanju dijela njemačkih i španjolskih medija, nakon debakla protiv Atletica uprava Reala na kriznom sastanku naložila je treneru Ancelottiju da više ne koristi usluge Samija Khedire, osim u slučaju velikog broja ozljeda suigrača…

Real je odigrao katastrofalnu utakmicu na Calderonu i izgubio 4:0, a prednost na vrhu ljestvice smanjila se samo na bod ispred Barcelone koja u posljednje vrijeme igra fantastično.

I dok navijači glavne krivce za debakl vide u Ikeru Casillasu i Cristianu Ronaldu, uprava je posebno bijesna na Samija Khediru, koji se tijekom utakmice ozlijedio i morao izaći, ali je nakon utakmice imao snage otići na rođendansku feštu suigrača Ronalda i tamo se zabavljao do dugo u noć.

Kako pišu lokalni mediji, na kriznom sastanku uprave i trenera u ponedjeljak je zatraženo od Ancelottija da usluge Khedire više ne koristi, osim ako svi ostali pretendenti na poziciju defanzivnog veznog ne budu ozlijeđeni.

Podsjetimo, klub još od prošlog ljeta ratuje s 27-godišnjim Nijemcem. Tada nije htio produžiti ugovor i sljedećeg ljeta ima pravo otići bez odštete. Uprava ga je htjela kazniti ove sezone neigranjem, no Ancelotti ga cijeni pa ga je povremeno ipak koristio. Sada je dobio novi ultimatum, a očekuje se da će Khedira u lipnju preći u Bundesligu, gdje ima nekoliko zainteresiranih klubova za njegove usluge…