SVE DOGOVORENO

Zoran Vulić je novi trener Rijeke

21.09.2009 u 19:47

Bionic
Reading

Poslije osmog kola T-Com Prve HNL još jedna trenerska glava je pala. Robert Rubčić dao je neopozivu ostavku na mjesto trenera Rijeke, a od utorka će novi šef struke biti Zoran Vulić

Slaven Belupo, Hajduk, Croatia Sesvete, Šibenik, Zagreb, a sada i Rijeka, promijenili su trenere, a sezona je tek stigla do osmog kola. Zbog blamaže na Maksimiru u ponedjeljak odstupio je Robert Rubčić, a uprava Kantride nekoliko sati kasnije je pronašla novo rješenje.

Rijeka je sve dogovorila sa Zoranom Vulićem, bivšim trenerom Hajduka i Luč Energije iz Vladivostoka, a službeno predstavljanje trebalo bi se dogoditi u utorak u 11 sati u klupskim prostorijama.

'Nije gotovo dok se ne potpiše, ali u pitanju je ostalo tek nekoliko detalja, tako da sa silnim zadovoljstvom mogu potvrditi dolazak na klupu Rijeke', izjavio je za Sportske Novosti Vulić koji je ove sezone bio i pred potpisom ugovora sa sesvetskom Croatijom, ali je posao propao.

S Rijekom bi Vulić trebao potpisati dvogodišnji ugovor, a debi na klupi imat će u srijedu u šesnaestini finala Kupa, kada momčad s Kantride gostuje u Slavonskom Brodu kod MV Croatije.