JOŠ NE, ALI...

Zoran Mamić o odlasku iz Dinama: Sanjam raditi u 'normalnim uvjetima'!

22.04.2016 u 19:33

Bionic
Reading

Trener Dinama Zoran Mamić uoči gostovanja na Parku Mladeži priznao je da svoju trenersku karijeru namjerava nastaviti izvan Dinama, no zasad u njemu ostaje i nada se da će ostati i Josip Brekalo...

Dinamo je bodom na Rujevici napravio velik korak prema 11. tituli u nizu, a ako ovaj vikend u gostima kod Splita uspije očuvati svoju prednost, teško da ga Rijeka više može preskočiti.

'Nitko neće reći da smo prvaci dok nije matematički sigurno. U igri je još 12 bodova i dok matematički ne budemo prvaci – nismo prvaci,' izjavio je Zoran Mamić na presici pa progovorio i o svojem mogućem odlasku i Dinama te nastavku karijere negdje drugdje:

'Ne razmišljam trenutno o ničemu osim o Dinamu. Imam višegodišnji ugovor i koncentriran sam samo na Dinamo, ali naravno da bih želio jednoga dana i da sanjam raditi u 'normalnim uvjetima'. Tek sam nešto manje od tri godine trener i ima vremena. Mislim da ću biti zdrav, a onda ima vremena za sve.'

Zoran tako ostaje do daljnjeg na klupi 'modrih', a nada se da će takvu odluku donijeti i veliki talent Josip Brekalo.

'Ja sam optimist i ne vidim razloga da bi bilo tko od tih mladih igrača pa tako i Josip žurili negdje. Nigdje u svijetu neće imati takve prilike igrati kao u Dinamu i mislimo da bi bilo najbolje za njih ostati u Dinamu, razvijati se ovdje i onda kada bude vrijeme i kada budu zreli imaju vremena napraviti inozemne karijere,' zaključio je strateg Dinama.