monaco na mukama

Znamo da se Henry tek uči, ali ovakvu promjenu nije smio napraviti

08.11.2018 u 06:53

Bionic
Reading

Iako još nije prošlo ni mjesec dana otkako je sjeo na klupu Monaca, bivši legendarni francuski napadač, Thierry Henry, baš i nije donio puno dobroga momčadi iz Kneževine

Prije četiri tjedna Thierry Henry zamjenio je Jardima na klupi Monaca. No, u pet utakmica, Henry je upisao tek dva remija. Jedan u francuskom prvenstvu, a drugi u Ligi prvaka.

I baš taj bod kod Club Bruggea probudio je nadu među navijačima Monaca, da će klub iz Kneževine napokon krenuti pobjedničkim stazama.

Međutim, bio je to tek kratki bljesak, jer u utorak je momčad Ivana Leke pregazila Monaco na njegovom stadionu 4:0.

Monacu ni u domaćem prvenstvu ne cvjetaju ruže, jer od 20 momčadi, Henryjeva je momčad na 19. mjestu s istim brojem bodova kao i posljednji Guingamp.

Ipak, da Henry ima viziju jasno je iz poteza kojeg je povukao u 68. minuti utakmice protiv belgijskog sastava, kada je na teren poslao Han-Noaha Massengoa, veznjaka rođenog 7. srpnja 2001. godine.

I pazite sad, bio mu je to prvi nastup u seniorskoj momčadi, a ljubitelji brojki koji prate Ligu prvaka, evidentirali su da je on prvi nogometaš u ovom natjecanju rođen u 21. stoljeću.

Pitanje je sad koliko je to uopće mudar potez, s obzirom da je Lekina momčad u tom trenutku već vodila 3:0.

Pa kad već nema rezultata, Henry će biti zapamćen zbog ovog podatka.