gospodski potez uniteda

Znakovita poruka vratila je osmijeh na lice Cristiana Ronalda; sada je svima jasno da bi se ovog ljeta mogao dogoditi novi transfer...

22.05.2021 u 08:51

Bionic
Reading

Juventus je ostao bez titule prvaka u Italiji, a pitanje je hoće li 'stara dama' osigurati plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone. Samim time je upitan i ostanak Cristiana Ronalda u Torinu, a Portugalca je cijela situacija poprilično mučila posljednjih tjedana. No, sada mu se vratio osmijeh, a otkriven je i razlog njegovog zadovoljstva

Juventus u nedjelju kod Bologne igra odlučujuću utakmicu u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, a ako ne uspiju izboriti plasman u najelitnije klupsko natjecanje gotovo je sigurno da će Cristiano Ronaldo napustiti klub.

Portugalac s Juventusom ima ugovor na još godinu dana, ali već se neko vrijeme otvoreno govori o tome da je Ronaldo već odlučio kako na kraju sezone odlazi iz Torina.

Ima i dalje sjajnih ponuda, karijeru bi Ronaldo odmah mogao nastaviti u PSG-u, a navodno je zainteresiran i madridski Real, ali je njegova majka otkrila kako je njegova velika želja vratiti se u Sporting u kojemu je i započeo karijeru.

No, u cijelu se priču iznenada uključio Manchester United! Španjolski mediji tvrde kako su 'crveni vragovi' već kontaktirali Ronalda te su mu ponudili da se vrati na Old Trafford!

Ronaldo je u dresu Uniteda igrao od 2003. do 2009. godine te je i dalje ljubimac navijača.

Ono što je oduševilo Ronalda je činjenica da nitko iz Uniteda na njega ne vrši nikakav pritisak, samo su odlučili jasno mu dati do znanja da se može vratiti ako to želi. Navodno je cijelu 'akciju' pokrenuo njegov bivši suigrač, a danas trener 'crvenih vragova' Ole Gunnar Solskjaer, pa i njegov glas ima dodatnu težinu u cijeloj priči.

  • +5
Atalanta - Juventus, finale Talijanskog kupa, 2021. Izvor: EPA / Autor: PAOLO MAGNI

Španjolski sportski dnevni list AS otišao je i korak dalje, tvrdi da je Ronaldo već obavio razgovore s Ole Gunnarom Solskjaerom i da mu je izuzetno drago jer su mu iz Uniteda gospodski poručili da za njega uvijek ima mjesta u klubu. To ga je oduševilo!

Prema talijanskim medijima, ako Cristiano Ronaldo ovog ljeta odluči napustiti Juventus, za očekivati je da 'stara dama' zaradi oko 25 milijuna eura od njegovom prodajom. No, ono što je puno najvažnije za momčad iz Torina je činjenica da će osloboditi prostor u proračunu za plaće jer je Ronaldo daleko najplaćeniji igrač u Serie A s godišnjom zaradom od čak 30 milijuna eura.