PORTUGALAC TRAGIČAR

Zna se tko je krivac za ispadanje Reala iz Kupa!

16.01.2015 u 10:11

Bionic
Reading

Iako se Real hvali da ima najbolji stoperski dvojac na svijetu, Atletico ga je izbacio iz Kupa zahvaljujući obrambenim pogreškama Pepea…

Iskusni Portugalac izgurao je iz prve momčadi Reala Varanea i Ancelotti je dosad bio vrlo zadovoljan s njim, no protiv Atletica je dvaput uhvaćen na spavanju i najveći je krivac što je 'kraljevski klub' prelako ispao iz Kupa.

Već u prvoj minuti Pepe je krivo procijenio kretanje Griezmanna koji ga je s lakoćom prošao i zatim ubacio na drugu stranu Torresu kojem nije bilo teško poslati loptu u mrežu. Na početku drugog dijela Torres se opet našao u gol prilici, Pepe naivno ispao i ponovo je napadač Atletica došao na svoje.

Očajnu partiju 31-godišnji Portugalac zaključio je ozljedom u 60. minuti zbog koje je morao izaći iz igre. Dobio je udarac u rebra od Raula Garcije, no kasniji pregledat pokazao je da ništa nije slomljeno.

Španjolski mediji bili su blagi prema Pepeu nakon debakla, no jasno je da nije odigrao utakmicu za pamćenje i da bi produženje ugovora moglo doći u pitanje ako odigrao još pokoju ovako lošu utakmicu…