SKANDAL OKO REPKE

Zna se razlog Livajine ljutnje, prekrižio ga i Štimac!

13.08.2013 u 09:57

Bionic
Reading

Nije samo izbornik mlade reprezentacije Niko Kovač prekrižio mladog napadača Marka Livaju, nego i Igor Štimac u A selekciji

Priča ide ovako. Livajin menadžer zatražio je izbornika mlade selekcije da se njegovog štićenika oslobodi nastupa protiv Lihtenštajna zbog umora, no Kovač je to želio čuti iz usta samog nogometaša koji mu se nije javljao na mobitel.

Zato ga je Kovač prekrižio, a uskoro je u javnost procurilo da je glavni razlog Livajinog neodazivanja zapravo nezadovoljstvo jer se u seniorsku reprezentaciju prije njega pozivaju Alen Halilović i Ante Rebić.


Ekspresno se po tome pitanju oglasio i Igor Štimac.

'Njegovo je pravo da se ljuti na koga hoće. Bio je blizu u mojim planovima, bio je već s nama, zna kako se treba ponašati. Ima moj broj telefona, ako nešto treba reći, može to kazati meni, a ne poručivati... Na ovakav način se samo udaljio iz bilo kakve kombinacije', prenosi SN Štimčeve riječi.

'Ako izbornik mlade reprezentacije ima primjedbe na njega, a mlada vrsta je filter za ulazak ovdje, onda definitivno ima problem s ponašanjem. Niko Kovač apsolutno ima moju podršku.'