Kvalifikacije za Sp

Zlatko Dalić se požalio na katastrofalan teren u Slovačkoj, a onda čestitao svojim igračima i najavio Sloveniju pred punim Poljudom

04.09.2021 u 23:40

Bionic
Reading

Zlatko Dalić je prokomentirao pobjedu protiv Slovačke i najavio utakmicu u Splitu

Hrvatska je golom Marcela Brozovića s 1:0 pobijedila Slovačku u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Iako nije bilo idealno, Vatreni su upisali važna tri boda. Na utakmicu se osvrnuo Zlatko Dalić koji je istaknuo kako je teren bio užasan, ali i čestitao svojim igračima.

  • +62
Slovačka - Hrvatska, kvalifikacije za SP Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Moram čestitati dečkima, ne na pobjedi, nego na upornosti i htijenju koje su uložili. Protivnik je bio borben, ali nas je sputavao teren koji je bio katastrofalan i loš. Spriječio je taj zadnji pas koji je nama bio potreban', rekao je Dalić pa nastavio:

'Prvih pola sata smo igrali jako dobro. Čolak je imao priliku da zabije, a Ivušić je strašno obranio dvije situacije, ali zato i je tu da nas spasi kada je to potrebno.'

Dalić je pozvao navijače da napune Poljud za susret sa Slovenijom.

'Pozivam sve navijače da nas podrže i da pobijedimo u toj utakmici u Splitu. Igrali smo prije tri dana i dečki su umorni pa sam htio s novim igračima pojačati agersiju. Podijelili smo snage, a čim smo dobili sve je dobro', kaže Dalić pa dodaje:

'Opet je nedostajala šansa nakon izmjena, ali Brozovića je nagradilo sjajnim golom. Moramo se sada spremiti za Sloveniju. Dolaze nam u Split, ali bit će jako teško. Očekujem sjajnu podršku navijača', zaključio je izbornik.