pogreške se događaju

Zlatan je ljutit; utrpao je dva gola, ali zbog ovog bi propusta netko mogao teško stradati...

05.07.2019 u 16:46

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović nastavlja sa sjajnim igrama u dresu Los Angeles Galaxyja. U noći s četvrtka na petak u goste im je stigao Toronto, a Ibra ih je 'počastio' s dva gola u pobjedi - 2:0! No, sjajnog je švedskog napadača jako razljutio (ne) namjerni propust koji mu je priuštio netko iz njegovog kluba

S dva nova gola Zlatan Ibrahimović je stigao do 13. gola u aktualnoj MLS sezoni, a njegov LA Galaxy sad ima 34 boda i drži drugo mjesto na ljestvici Zapadne konferencije.

LA Galaxy je u vodstvo došao u 76. minuti kada je Ibrahimović zabio glavom nakon centaršuta Alvareza, a onda je sjajni Šveđanin u samoj završnici utakmice, u 89. minuti, zabio i za konačnih 2:0.

No, svi su se nasmijali kad su shvatili kako je Zlatan Ibrahimović protiv Toronta istrčao na teren u dresu s nevjerojatnom pogreškom. Naime, njegovo prezime je bilo pogrešno otisnuto - umjesto Ibrahimović na leđima mu je pisalo IRBAHIMOVIĆ!

Kao što se i dalo vidjeti, to mu nije smetalo, iako je na kraju utakmice izgledao malo ljutito. Tko zna, možda i netko 'strada'. Za početak je stradao čep na boci kojeg je Zlatan sjajnim potezom 'odvrnuo'. 'Bottlecapchallenge' se zahuktava, a Zlatan je nakon uspješnog 'otvaranja' izazvao bivšeg suigrača iz Manchester Uniteda Paula Pogbu da isto napravi.

  • +39
Zlatan Ibrahimović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia