ibra sa stilom

Zlatan Ibrahimović za 40. rođendan se počastio 'pilom' od 450.000 eura; zbog ovog bi Cristiano Ronaldo mogao biti ljubomoran...

04.10.2021 u 06:07

Bionic
Reading

U nedjelju 3. listopada Zlatan Ibrahimović je proslavio 40. rođendan. Njegovi su ga suigrači počastili pobjedom 3:2 u gostima protiv Atalante u Bergamu. Ibra nije igrao na toj utakmici jer je ozlijeđen, ali se zato na društvenim mrežama pohvalio novom 'igračkom'

Zlatan Ibrahimović (40) je svoj, na sve moguće i nemoguće načine. I da nije takav ne bi ni bio jedan od najvećih i najboljih napadača u povijesti nogometa. Atraktivan, zabavan i intrigantan na terenu, ali još zabavniji izvan terena.

I taj je Zlatan u nedjelju 3. listopada proslavio 40. rođendan. I još uvijek igra. I zabija. I ne misli stati, barem on sam tako kaže. Istina, sada ga je na neko kraće vrijeme zaustavila ozljeda, ali on je ovaj 'okrugli' rođendan prvo proslavio u Milanellu sa suigračima, a tek potom i s obitelji.

U isto se vrijeme Ibra u svom stilu pohvalio na društvenim mrežama darom kojeg je sam sebi kupio za rođendan. I ne bi to bio Ibra da nije nešto originalno. U njegovom stilu. OK, možda baš i nije najoriginalniji jer si je i za prošli rođendan darovao automobil. Tada se počastio modelom Porsche 911 Targa 41.

I kad ste pomislili da ne može bolje, Zlatan Ibrahimović kupi 'pilu' zbog koje bi čak i Cristiano Ronaldo mogao biti ljubomoran.

Naime, Ibra se počastio najbržim cestovnim Ferrarijem ikad proizvedenim, model Ferrari SF90 Stradale ima čak 986 konjskih snaga, a specifičan je po tome što je hibrid. Snagu od 769 'konja' mu daje benzinski turbo motor, a ostalih 217 'konja' stiže iz tri električna motora! I da, Ferrari će proizvesti samo 499 komada ove serije.

Cijena? Za 'ključ u ruke' to je pristupačnih 450.000 eura. No, i da ih imate, zakasnili ste - kao i Cristiano Ronaldo - jer svi su primjerci već odavno naručeni i rezervirani. I zar ste sumnjali, Zlatanov je primjerak - zlatne boje! A sve to uz simboličnu čestitku samom sebi - Sretan rođendan Zlatanu!