kakva je ovo 'pila'!

Zlatan Ibrahimović sam je sebe 'iznenadio' rođendanskim darom; potrošio je 'samo' dva milijuna eura

07.10.2019 u 06:33

Bionic
Reading

Neuništivi Zlatan Ibrahimović 3. listopada je proslavio 38. rođendan. Čestitke su mu stizale od obožavatelja iz cijelog svijeta, a on se nekoliko dana kasnije na društvenim mrežama pohvalio 'neočekivanim' darom koji mu je stigao u garažu...

'Sretan rođendan, Zlatane!', napisao je - kao i uvijek u trećem licu - sam sebi Zlatan Ibrahimović na svom Instagram profilu.

No, čestitka je išla samo kao pratnja uz fotografiju fantastične jurilice kojom se Ibrahimović 'počastio' za svoj 38. rođendan kojeg je proslavio 3. listopada.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Happy Birthday to Zlatan

Objavu dijeli Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Eh, da... Ima se, može se. Zaradio je Zlatan u dosadašnjoj karijeri više nego dovoljno, malo je toga materijalnog na svijetu što si švedski napadač hrvatsko-bosanskohercegovačkih korijena ne bi mogao priuštiti. Istina, nije Ibrahimović nikakav bahati rasipnik, jednostavno voli uživati u stvarima koje si obični puk ne može priuštiti. I da, 'slab' je na automobile, jurilice posebno.

  • +10
Zlatan Ibrahimović Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Zato si je Zlatan Ibrahimović za 38. rođendan darovao fantastični model Ferrarija Monza SP2! Izrađeno ih je samo 499, a Ibra je od prije nekoliko dana ponosni vlasnik jednog od najprestižnijih cestovnih jurilica koje su ikad proizvedene.

Cijena? Ma, prava sitnica... Dva milijuna eura, tisuća više ili manje, no za ovakav automobil to je 'prihvatljiv' izdatak.

>> Ferrari pokazao konkurenciji kako se radi retro automobil

A Ferrari Monza SP2 teži oko tonu i pol te raspolaže najsnažnijim motorom koje je Ferrari ikad ugradio u serijski automobil - 6.5-litreni V12 s 810 KS i 719 Nm. Do 100 km/h pojuri za samo 2,9 sekundi, do 200 km/h je za 7,9 sekundi, dok je maksimalna brzina veća od 300 km/h...

  • +9
Ferrari Monza SP1 i SP2 Izvor: Promo fotografije / Autor: Ferrari

Automobil kao stvoren za jednog od najboljih i najatraktivnijih nogometaša u povijesti. Još kad se prisjetimo kako je nedavno izjavio da se u američkoj MLS ligi 'osjeća kao Ferrari među hrpom Fiata'. Da, to je Zlatan...