gazidisu bilo neugodno

Zlatan Ibrahimović pred svima očitao lekciju gazdi kluba: Gdje si dosad i zašto dolaziš tek sada, 48 sati pred utakmicu?

11.06.2020 u 14:17

Bionic
Reading

Bivši švedski nogometni reprezentativac i još uvijek napadač Milana, Zlatan Ibrahimović, očito je u 'formi', jer svojim je stavom jasno pokazao gazdi kluba, Ivanu Gazidisu što misli o njegovim potezima.

Prije dva tjedna, nakon jednog starta na treningu, sumnjalo se da bi Zlatan Ibrahimović mogao okončati karijeru. Međutim, dodatne pretrage potvrdile su da je s ovim 38-godišnjakom još uvijek sve u redu te da može igrati nogomet na ovom nivou.

Inače, tijekom pauze oko koronakrize sumnjalo se hoće li se Ibrahimović vratiti u Milano, jer je 'poludio' nakon poteza gazde kluba Ivana Gazidisa a kojim je Zvonimir Boban postao 'kamen spoticanja' u ovom talijanskom klubu, te ga potom i napustio.

Sada je pak Ibrahimović iskoristio priliku te Gazidisu jasno stavio do znanja što misli o njemu. Jer uoči utakmice talijanskog kupa protiv Juventusa, a koja je na rasporedu u petak, 'gazda' se udostojio doći u klub.

'Zašto si bio toliko dugo van kluba i sada se pojavljuješ 48 sati pred polufinale?', pitao je Zlatan i zatim je dodao:

'Ovo nije moj Milan, nije klub koji je bio ranije, puno je tu nelogičnosti', vrlo jasan bio je Ibrahimović.

Nakon svega Gazidis je samo rekao:

"Da, istina. Ovaj Milan nije što je bio prije, ni po uspjehu i ni po financijama'.

Gazidis će ubrzo predstaviti plan za smanjenje plaća koje su već za travanj smanjene za 50 posto.