'slomili' su ga

Zlatan Ibrahimović ipak ostaje u Milanu; ovu ponudu ne može odbiti

20.06.2023 u 08:03

Bionic
Reading

Prije samo dva tjedna Zlatan Ibrahimović (42) objavio je kako odlazi u nogometnu mirovinu. Navijači Milana na San Siru su mu priredili nezaboravan oproštaj, a legendarni je Ibra travnjak napustio u suzama, ali sad se čini da je na pomolu senzacija

Talijanski mediji tvrde kako Zlatan Ibrahimović (42), bez obzira na to što je prije samo dva tjedna objavio kako odlazi u igračku mirovinu, ostaje u Milanu!

Legendarni se Ibra od nogometa oprostio u nedjelju 4. lipnja na posljednjoj utakmici sezone Serie A, navijači Milana su mu na San Siru priredili nezaboravan oproštaj, a on je s terena otišao suznih očiju. U tim je trenucima završilo jedno poglavlje nogometne povijesti jer nakon Zlatana više ništa neće biti isto.

No, na San Siru se događaju čudne stvari, samo dva dana nakon Zlatana Ibrahimovića još je jedna legenda iznenada napustila Milan. Direktor kluba, istinska legenda 'rossonera' Paolo Maldini otpušten je nakon sastanka s vlasnikom Gerryjem Cardinaleom!

I tako se odjednom 'otvorilo' mjesto za Zlatanov ostanak u klubu! Talijanski mediji bliski klubu tvrde kako gazde velikana sa San Sira Ibrahimovića odmah žele uvesti na neku od menadžerskih funkcija! Prema njihovim planovima Ibrahimović bi trebao biti spona između igrača i uprave kluba jer i dalje uživa veliki ugled u svlačionici 'rossonera'.

  • +28
Zlatan Ibrahimović - legendarni švedski nogometaš Izvor: EPA / Autor: Olaf_Kraak

Njegovo se mišljenje sluša i poštuje, a u isto su vrijeme i čelni ljudi kluba godinama 'drhtali' kad bi Ibra najavio da želi o nečemu popričati. No, u isto vrijeme jako dobro znaju što bi Zlatanov ostanak na San Siru značio za momčad Milana. Jer baš je on prenio svoj pobjednički mentalitet na momčad i u potpunosti promijenio stvari u svlačionici 'rossonera' koji su u sezoni 2021./'22. bili prvaci Italije.

Talijanski mediji navode kako Ibrahimović još službeno nije ništa odlučio, ali je ovo ponuda koju jednostavno ne može odbiti. Navodno ga je 'slomio' razgovor s vlasnikom Gerryjem Cardinaleom, a i on sam osjeća da bi mu bilo puno lakše prihvatiti odlazak u igračku mirovinu ako bi ostao uz momčad i igrače s kojima je sve donedavno dijelio svlačionicu.