drama na san siru

Nakon Zlatana Ibrahimovića još je jedna legenda iznenada napustila Milan

06.06.2023 u 12:28

Bionic
Reading

U Milanu se još nisu ni oporavili od šoka nakon što je Zlatan Ibrahimović objavio da završava karijeru, a klub je potresla nova afera. Direktor Paolo Maldini i njegov pomoćnik Ricky Massara otpušteni su nakon sastanka s vlasnikom Gerryjem Cardinaleom

Veliki je skandal potresao momčad Milana samo dan nakon što je legendarni Zlatan Ibrahimović u nedjelju navečer sve šokirao i objavio kako odlazi u mirovinu.

Navijači i suigrači su se na San Siru u suzama oprostili od Ibrahimovića, a klub je samo dan kasnije doživio novi udarac jer je objavljeno da su direktor Paolo Maldini i njegov pomoćnik Ricky Massara otpušteni nakon burnog sastanka s vlasnikom Gerryjem Cardinaleom!

Talijanski mediji tvrde kako su na tom sastanku čelnici Milana s vlasnikom trebali utvrditi strategiju za sljedeću sezonu, no sve je neslavno završio žestokim sukobom Maldinija i Cardinalea.

Paolo Maldini, legenda Milana, je od 2018. godine jedan od direktora u klubu zadužen za transfere i pregovore oko ugovora., a posljednje vrijeme je u javnim istupima ponavljao kako je frustriran nedostatkom financija potrebnih za transfere te je pozivao vlasnike da ulože više novca kako bi klub bio konkurentniji.

No, zbog toga je i došlo do burnog razlaza jer vlasnici planiraju smanjenje troškova, a ne nova ulaganja.

Odluka o smjeni Maldinija šokirala je i razbjesnila igrače Milana, neki od njih su na društvenim mrežama javno izrazili svoje neslaganje jer drže da je Paolo Maldini dio povijesti kluba te da ga nisu smjeli otjerati na ovakav prizeman način.