TUMOR NA SRCU

Životna bitka mladog Mandžinog suigrača!

17.07.2014 u 17:07

Bionic
Reading

Loša vijest za mladog napadača Atletica Angela Correu (19) koji je nakon opasne operacije tumora na srcu prisiljen još šest mjeseci pauzirati

Suigrač našeg Marija Mandžukića stigao je u Madrid u svibnju, ali su mu tijekom liječničkog pregleda otkriveni veliki problemi sa srcem. Situacija je bila ozbiljna, radilo se o životu te je mladi nogometaš prošlog mjeseca podvrgnut operacijskom zahvatu u New Yorku gdje mu je otklonjen tumor sa srca.

Tu Correine muke nisu prestale, jer je na kraju zaključeno da mora mirovati šest mjeseci kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da je sve riješeno na najbolji mogući način.

U slučaju novih komplikacija i povratka tumora ovaj 19-godišnjak najvjerojatnije bi morao zaključiti karijeru koja još pravo nije ni počela, ali su u madridskom klubu uvjereni kako će sve biti u redu.

Correa je stigao za osam milijuna eura te je s Atleticom dogovorio suradnju na pet godina, ali je njegov bivši klub San Lorenzo pristao da cijeli transfer bude na čekanju dok se zdravstveni problemi ne završe.

Angel sada ima važnijih problema od nogometa