odmor pri kraju

Zinedine Zidane se vraća: Neće valjda Niki Kovaču uzeti posao?

01.12.2018 u 10:22

Bionic
Reading

Enzo Zidane u intervjuu za španjolski As najavio je povratak tate Zinedinea treneskom poslu nakon pola godine odmora, a spominju se Bayern, Milan i Manchester United kao moguća nova radna mjesta...

Podsjetimo, legendarni Francuz proslavio se na klupi Reala s kojim je triput u nizu osvojio Ligu prvaka, a trijumfirao je jednom i u španjolskoj Primeri.

  • +13
Zinedine Zidane Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Zidane je iznenadio predsjednika Reala Florentina Pereza otkazom početkom lipnja, a njegov nasljednik Julen Lopetegui nije se dugo zadržao. Trenutno se s misijom vraćanja momčadi na puteve stare slave bori Santiago Solari.

Zinedinea se pak u međuvremenu povezivalo s mnogim klubovima, a njegov sin otkrio je kako se tata namjerava vrlo brzo vratiti trenerskom poslu.

'Svi znamo koliko moj otac voli nogomet i trenerski posao. Vratiti će se i to vrlo brzo. Takvu je odluku donio,' izjavio je Enzo Zidane za španjolski As pa dodao:

'Trenutno koristi priliku odmoriti se, jer koliko god je ugodno biti trener u Madridu, toliko je to i naporan posao.'

Zidanea se povezivalo s klupama Milana i Manchester Uniteda, a u posljednje vrijeme i Bayerna, u kojem se Niko Kovač grčevito bori za opstanak. Nadajmo se da mu slavni Francuz nije ozbiljan oponent u ovim trenucima, jer bi u tom slučaju bavarska uprava definitivno bila spremna lakše dići ruke od našeg bivšeg izbornika...