otpisan od trenera

Halilović se pokopao u Milanu: Zna se gdje bi mu bilo najbolje otići...

01.12.2018 u 10:10

Bionic
Reading

Alen Halilović nakon slabog nastupa protiv Dudelangea u Europskoj ligi teško da će dobiti novu priliku u Milanu, a najbolje bi mu bilo u siječnju otići na posudbu u Španjolsku, gdje se najviše cijene njegove vještine...

Nakon ispadanja iz lige s Las Palmasom prošle sezone naš 22-godišnji veznjak prešao je iznenađujuće ovog ljeta u veliki Milan, no to se nije pokazao kao dobar potez.

  • +11
Hrvatski nogometaš Alen Halilović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Alen Halilović sjedio je četiri mjeseca na klupi ili na tribinama u službenim utakmicama slavnog talijanskog kluba, a kad mu je Gennaro Gattuso napokon dao priliku ovog četvrtka protiv luksemburškog Dudelangea u Europskoj ligi, nije je iskoristio.

'Nisam bio zadovoljan kako su nam se krila kretala protiv Dudelangea. Halilović je mogao dodavati, ali umjesto toga je stalno birao dribling, forsirao i zadržavao loptu,' izjavio je strateg Milana nakon utakmice i tako dao naslutiti kako mladi Hrvat neće dobiti tako skoro novu priliku.

Za Halilovića bi najbolje u siječnju bilo otići na posudbu i to u Španjolsku gdje se najviše cijene njegove igračke sposobnosti, prodornost i dribling. Tamo si je i stvorio određenu reputaciju igrajući za Sporting Gijon i Las Palmas, a iako su njegovi bivši klubovi ispali iz Primere, sigurno će biti zainteresiranih za njegove usluge među momčadima iz donjeg dijela ljestvice...