KRATKO I JASNO

Zidane začepio usta svima koji pljuju po Luki Modriću i ismijavaju ga!

04.04.2017 u 17:51

Bionic
Reading

Luka Modrić našao se pod žestokim kritikama nakon nekoliko slabijih nastupa za Real u posljednje vrijeme, no Zinedine Zidane stao je u njegovu obranu i oštro odgovorio svima kojima igra Hrvata nije po ukusu...

Naš 31-godišnji veznjak obično u Španjolskoj dobiva pregršt pohvala za svoju igru i način na koji dirigira suigračima u Realu, no u posljednje vrijeme to se promijenilo. Već i prije reprezentativne pauze pojavile su se kritike na Modrićeve nastupe, a postale su još glasnije nakon nešto slabije igre protiv Alavesa ove nedjelje.

Par loših nastupa bilo je dovoljno ne samo za dovođenje u pitanje Lukine kvalitete, već i buđenje glasina o njegovom odlasku iz kluba. Trener Reala uoči susreta s Leganesom ove srijede oštro je odgovorio kritičarima.

'Mene ne zabrinjava njegova igra, već to što netko uopće tvrdi da Modrić ne igra dobro. Izgubio je par lopti na posljednjoj utakmici, ali igrači ne mogu igrati dobro svih 90 minuta 50-60 utakmica u sezoni. To je nemoguće,' naglasio je Zinedine Zidane i dodao:

'Nisam zabrinut zbog Luke, sretan sam zbog onog što radi na terenu. Svatko može biti još bolji, ali uvijek igrati dobro je nemoguće.'