SLUČAJ NEUER

Bayern očajnički skriva istinu uoči Reala: Laže li svima Carlo Ancelotti?

04.04.2017 u 17:32

Bionic
Reading

Glavno pitanje uoči dvoboja Bayerna i Reala sljedeći tjedan glasi: hoće li Manuel Neuer braniti u toj utakmici? Iako iz bavarskog kluba dolaze optimistične procjene, francuski L'Equipe tvrdi da se slavni golman još uvijek mora služiti štakama..

Podsjetimo, prošlog je tjedan 31-godišnji sjajni vratar obavio manju operaciju na svojoj lijevoj nozi, a koliko će izbivati nije poznato. Pisalo se u njemačkim medijima i o mogućoj višemjesečnoj pauzi, no u Bayernu tvrde da je Manuel Neuer par dana nakon zahvata već gotovo potpuno spreman igrati nogomet.

'Sve ide po planu. Odradio je individualni trening bez problema,' izjavio je Carlo Ancelotti kojeg čeka sljedeći tjedan prvi okršaj s Realom u četvrtfinalu Lige prvaka.

No, pojavile su se sumnje u riječi talijanskog stručnjaka, a dnevnik L'Equipe tvrdi da Neuer ne samo što još uvijek nije u stanju braniti, već mora koristiti i štake kako bi se kretao.

Najugledniji francuski dnevnik također piše da je sam Neuer priznao da nije siguran hoće li moći igrati protiv Reala.

To je prilika za Svena Ulreicha, rezervnog golmana koji će sigurno braniti ovog utorka protiv Hoffenheima i za vikend protiv Borussije Dortmund.

'Bayern može proći Real s Ulreichom na golu. No, dugoročno je nemoguće kompenzirati gubitak igrača kvalitete Neuera,' mišljenje je Olivera Kahna.