SVE ZBOG ZVIJEZDE

Barca spremna na radikalan potez: Poklonit će Rakitića Liverpoolu!?

16.08.2017 u 10:00

Bionic
Reading

Španjolski Diario Gol tvrdi da Barcelona razmišlja o poklanjanju Ivana Rakitića Liverpoolu kako bi konačno postigla dogovor s engleskim klubom oko transfera Brazilca Coutinha...

Podsjetimo, Barca je odlaskom Neymara izgubila mnogo u ofenzivnom dijelu i sada očajnički traži zamjenu. Dovođenje Paulinha iz kineske lige za 40 milijuna eura samo je razljutilo navijače koji traže odlazak predsjednika Bartomeua, razočarani porazom 3:1 u španjolskom Superkupu od Reala na otvaranju sezone.

  • +16
Ivan Rakitić Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

Uprava je svjesna da mora djelovati da bi opstala i to brzo, a glavni ciljevi na tržištu nogometaša su Coutinho iz Liverpoola i Dembele iz Borussije Dortmund, no pri oba posla nailaze na otpor trenutnih poslodavaca.

Prema pisanju Diarija Gol, Barca je spremna dati Ivana Rakitića u Liverpool kako bi se dokopala željenog Brazilca i sada je na hrvatskom reprezentativcu da odluči je li spreman otići s Camp Noua.

Iako je poznato da naš veznjak voli život u Barceloni i uživa igrati s Messijem u istoj momčadi, nije isključeno da bi mogao pristati na taj posao i karijeru nastaviti u Premiershipu u kojem nikad nije igrao dosad. Coutinho pak po svaku cijenu želi otići s Anfielda pa bi Liverpool mogao pristati na ovakvo kompromisno rješenje, uz naravno i dodatnu ogromnu novčanu kompenzaciju...