RAZOČARENJE U SPLITU

Žestoki komentari Hajdukovih navijača; nema koga nisu sve spomenuli...

31.03.2024 u 11:18

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka pognute su glave napustili poljudski travnjak nakon 0:1 poraza od Dinama u 28. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige. Mnogi su uvjereni da nakon ovog derbija Hajduk više nema izgleda za osvajanje naslova prvaka

Hajduk nakon 28. kola za vodećom Rijekom ima zaostatak od sedam bodova. Za Dinamom, na drugom mjestu, koji ima i utakmicu manje, Bili zaostaju dva boda. I jasno, nakon već trećeg domaćeg poraza u nastavku HNL-a, polako se 'gasi' euforija.

>> Matjaž Kek pogodio u srž Hajdukovog problema, ali i usporedio Rijeku i Dinamo

Komentari Hajdukovih navijača na službenoj Facebook stranici kluba vrlo su oštri.

  • Kao šta sam i rekao prije prije par kola, dobro će biti ako i drugi budemo ali evo i čak smo treći… Dinamo nažalost opet prvak ove godine….
  • Koliko poraza i utakmica triba da vidite da je Karoglan kapacitet za 3. ligu?
  • Hvala mome Hajduku na poklonu za Uskrs. Jos jednom ste razocarali svih 100.000 navijača koji vas bodre i navijaju iz srca i duše. Da bi gledali manekene koji će opet naći razloga da opravdaju nesposobnost i bahatost. Čast iznimkama naravno. Prestrašno, em nas ismijavaju na svakom koraku , i vi im još dopustite da nastave dalje. Sram vas moze biti.
  • A ljudi moji dragi jesmo li mi zaslužili da imamo ovakvog 'trenera' ? Nit igre, nit taktike o fizičkoj spremi bolje ne govorit. TUGA I ŽALOST kod minjanja igraća, pa dokle tako! I samo da van rečem svima Sritan van Uskrs dragi moji napaćeni ljudi!
  • Zapjevat ćemo 'Mrzin Dinamo', zatim će netko viknuti I KAD GUBE I KAD TUKU, i sutra ćemo opet biti prvaci Dalmacije. Živjeli
  • Nakon dobrog početka sezone i toliko bodova u prednosti sve prospeš i budeš treći na tabeli. Bravo Mislave, bravo igrači koji ne zaslužujete dres Hajduka

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Doduše, među više od 1,8 tisuća komentara bilo je i optimističnih. Ali bili su jako rijetki.

  • Dobijemo Rijeku na Rujevici, oni još dvaput kiksaju, Dinamo izgubi zaostalu utakmicu i još jednom kiksa, mi dobijemo sve do kraja, i prvaci.
Sažetak utakmice Hajduk - Dinamo 0:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport