POSLJEDICE DERBIJA

Težak udarac za Hajduk. Točnije, dva udarca. A pred njim su dvije jako važne utakmice

31.03.2024 u 08:22

Bionic
Reading

Osim što je Hajduk izgubio 0:1 od Dinama u najvećem hrvatskom derbiju, te sada ima već velikih sedam bodova zaostatka za vodećom Rijekom i dva za Dinamom (op.a. koji ima i utakmicu manje), Splićani imaju dva nova problema uoči dvije jako bitne utakmice

Iako je Hajduku preostalo, baš kao i Rijeci još osam utakmica do kraja SuperSport HNL-a, a preračunato u bodove, njih još 24 su u igri, činjenica da Hajduk sada gleda u leđa i Rijeci, ali i Dinamu, donosi novi pritisak Karoglanovoj momčadi.

No, dodatni problemi nastali su tijekom subotnjeg derbija na Poljudu. Jer Zvonimir Šarlija, pouzdani stoper Bilih, zaradio je treći žuti karton, zbog čega će propustiti Jadranski derbi sljedeće nedjelje (19.30 sati, MAXSport 1, MAXtv) na Rujevici. Pridodamo li tome da je i Uremović još uvijek 'van stroja', jasno je da će trener Bilih imati velikih problema u sastavljanju zadnje linije.

>> Matjaž Kek pogodio u srž Hajdukovog problema, ali i usporedio Rijeku i Dinamo

No, dodatni problem pojavio se početkom drugog dijela, kada je Marko Livaja u jednom duelu s Kevinom Theophileom ostao na travnjaku, te se primio za koljeno. Pokušao je stisnuti zube, ali nije išlo i morao je izaći s terena.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Prema informacijama iz Splita, Livaja bi zbog toga mogao izostati dva do tri tjedna, odnosno neće ga biti ni ove srijede na Poljudu (19 sati, MAXSport 1, MAXtv), u borbi za finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, u srazu protiv Dinama.

Ozljeda Livaje Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Sažetak utakmice Hajduk - Dinamo 0:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport