RODITELJI PONOSNI?

Žestoke reakcije ljubitelja nogometa na Soudanijevu objavu!

28.02.2017 u 18:16

Bionic
Reading

Dinamo je u nedjelju svladao Cibaliju 2:1, ali o toj se pobjedi priča i danas. Naime, sudac Batinić u posljednjim je sekundama dvoboja poklonio penal igračima zagrebačke momčadi, izazvaši zgražanje kod najvećeg dijela nogometne javnosti

Ustvari, ne samo kod nogometne već i cjelokupne javnosti, pa se u komentiranje situacije uključio i MOST, politička opcija koja je tražila čelnike Hrvatskog nogometnog saveza da svoj mandat stave na raspolaganje.

No, u HNS-u o željama MOST-a nitko ne razmišlja, ali zato je glas javnosti sve žešći i jasniji.

Dva dana nakon te utakmice svoj je komentar sporne situacije dao igrač Cibalije Filip Žderić, ali i Dinamov Alžirac Soudani, nakon čijeg je pada sudac Batinić pokazao na 'bijelu točku'.

Doduše, Soudani nije komentirao situaciju već je jasno poručio putem Instagrama.

'Učinite svoje neprijatelje ljubomornima, roditelje ponosnima, a sebe sretnim'.

👌👌👌

Objavu dijeli Hillal Soudani (@hillalsoudani)

Nije trebalo dugo da na njegov profil stignu žestoke reakcije, a prenosimo tek dio njih.

'Jel si ponosan na sebe? Ha? Jesi ponosan što si svoje 'NEPRIJATELJE' iz Vinkovaca popljuvao i ponizio kao nitko? Jesi ponosan na to? Ti nemaš savjesti uopće kad ovako nešta objavljuješ. Nakon gola Hodžića si slavio kao nitko. Sramoto jedna. Roditelji su sigurno ponosni na tebe. Divan si primjer drugima. Ali NEĆETE osvojit naslov, oskarovče! Naprijed Rijeko!', napisao mu je ivan23hr.

Filipkontek pak napisao je sljedeće.

'Da imaš imalo fair playa u toj ispraznoj glavi u kojoj su jedino nacrtani dolari javno bi se ispričao ljudima, koji iz ne znam ni ja kojeg razloga, podržavaju današnji Dinamo. Najžalosnije od svega je kaj si i sam sebe vjerojatno uvjerio da je penal ahahahha'.

Cibalia-Dinamo 1:2, Armin Hodžić 90' (11m)