GOLČINE U OSMINI FINALA

Želite na polufinale Lige prvaka? Izaberite svog favorita...

26.02.2016 u 11:39

Bionic
Reading

Glasovanje za najbolji gol, kada su u pitanju prve utakmice osimine finala nogometne Lige prvaka (UEFA Champions League), započelo je pravom golijadom. Svi koji glasuju za pobjednički gol u slijedeća dva kruga, imaju priliku osvojiti put na polufinale UEFA Champions League. Ovaj krug glasovanja započeo je 25.2. i traje do 7.3.2016.

Započela je osimina finala nogometne Lige prvaka (odigrane su prve utakmice) te samim time i glasanje za Gol tjedna u nagradnoj igri Nissana koja za ovaj krug traje od 25. veljače do do 7. ožujka 2016. Uz vašu pomoć biramo najbolje golove prvih utakmica osimine finala nogometne Lige prvaka (UEFA Champions League), a kao i dosad možete osvojiti atraktivne nagrade.

U izboru se, kada je riječ o prvim utakmicama osimine finala nogometne Lige prvaka (UEFA Champions League), nalazi pet atraktivnih golova. U ponudi su: Eleganti lob igrača Wolfsburga Draxlera u gostujućoj pobjedi kod Genta 2:3, zatim gol Lionela Messija za 0:1 na gostovanju Barcelone kod Arsenala (0:2) kada ga je savršenom asistencijom pronašao Neymar, a svoje je mjesto našao i majstorski gol Robbena na utakmici Juventus-Bayern 2:2. Među pet golova svoje je mjesto našao i Cristiano Ronaldo na utakmici Roma – Real Madrid 0:2 kada se fintom riješio čuvara te nakon toga majstorski zabio u gornji lijevi kut. Jednako je atraktivan i gol koji je zabio Yaya Toure na utakmici Dinamo Kijev – Manchester City 1:3. Na vama je da pogledate svih šest golova OVDJE i izaberete najbolji, a dvoje najsretnijih čitatelja mogu osvojiti sljedeće:

*Pridružite se uzbuđenju, glasujte za najbolji gol tjedna i osvojite Nissan UEFA Champions League paket koji uključuje nogometni dres Adidas, jaknu Nissan Uefa Champions League i sportsku bočicu Nissan.

NAPOMENA: Svi koji glasuju za pobjednički gol u slijedeća dva kruga, imaju priliku osvojiti put na polufinale UEFA Champions League. Ovaj krug glasovanja započeo je 25.2. i traje do 7.3

Nagrade u ovom kolu

*Svi koji glasuju za pobjednički gol u slijedeća dva kruga, imaju priliku osvojiti put na polufinale UEFA Champions League. Ovaj krug glasovanja počinje 25.2. i traje do 7.3.2016.

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri Nissana, trebate nakon registracije (upisati ime i prezime, e-mail…) jednim klikom potvrditi svoju prijavu i ulazite u bubanj za nagradu. Naravno, prije toga morate glasati za najbolji gol (klik na prozorčić i GLASUJTE na dnu ekrana). Uz dva klika možete do atraktivnih nagrada! Prvo se registrirajte OVDJE

Sve detalje o nagradama saznajte OVDJE

Izaberite najbolji Gol tjedna UEFA Champions League i osvojite atraktivne nagrade:

*Pridružite se uzbuđenju, glasujte za najbolji gol tjedna i osvojite Nissan UEFA Champions League paket koji uključuje nogometni dres Adidas, jaknu Nissan Uefa Champions League i sportsku bočicu Nissan.

Svi koji glasuju za pobjednički gol u slijedeća dva kruga, imaju priliku osvojiti put na polufinale UEFA Champions League. Ovaj krug glasovanja započeo je 25.2. i traje do 7.3.2016.

Koji je gol vaš favorit?