TADA JE BILO 3:0

Želio je Kranjčar ponoviti '82., ali ni ovo nije loše

13.07.2016 u 09:33

Bionic
Reading

Zlatko Kranjčar nije mogao poželjeti ljepši start u svom trećem trenerskom mandatu na Dinamovoj klupi. On je s momčadi stigao do važne 2:1 pobjede u Skoplju protiv Vardara i praktički osigurao prolazak u treće pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka

Trener Dinama Zlatko Kranjčar imao je razloga za zadovoljstvo nakon utakmice i pobjede Dinama u Skoplju. Istina, nije bilo uvjerljivo kao 1982. i pobjede 3:0, ali doći do pobjede u Skoplju velika je stvar.

Kako i gdje gledati  Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka Dinamo-Vardar  možete 20.7. gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr.
Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.


'Mislim da smo ostvarili po što smo došli ovdje: odličan rezultat i pobjedu za uzvrat. Vrlo dobro smo ušli u utakmicu, nametnuli ritam, a Vardar je pokazao da zna zaprijetiti iz kontri, što su i uspjeli. Mi smo igrali svoju igru, poveli i zasluženo na odmor odnijeli dva pogotka. U drugom dijelu se igralo dosta otvoreno, mislim da smo mogli utakmicu riješiti i prije još kojim golom iako su oni pogodili stativu i prečku. Kada se pogleda cijeli dojam mislim da smo bili bolji i zasluženo odnijeli pobjedu', prenosi službena klupska stranica riječi trenera Kranjčara.

'Znali smo da je Vardar jako dobra momčad, ali vidi se iskustvo i da je Dinamo ipak za nijansu bolji. Čestitke jednoj i drugoj momčadi, a mi zadovoljni idemo natrag u Zagreb pripremiti se za početak prvenstva i uzvrat.'

Trener je naglasio da se Modri sigurno neće opustiti nakon pobjede:

'Imamo veliku prednost i svjesni smo toga, ali isto tako moramo biti oprezni i ne smijemo dozvoliti Vardaru da nas iznenadi. Ipak, uvjeren sam da naša kvaliteta i iskustvo neće dozvoliti iznenađenje. Zadovoljni smo i sretni, ali s obe noge na zemlji', zaključio je trener 'modrih'.