DODVORAVANJE NAVIJAČIMA?

Zdravko Mamić priveden i ogorčen na policiju

18.08.2011 u 08:41

Bionic
Reading

U jeku velikog slavlja, tri su navijača iskoristila nepažnju redarske službe, te su utrčala na teren. Reagirali su i redari, policija, ali i Zdravko Mamić, koji je zbog prepirke s policijom priveden u PU zagrebačku

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić javio se Dinamovoj službi za odnose s javnošću, koja je pak njegovu izjavu stavila na službene stranice kluba.

Donosimo priopćenje izvršnog predsjednika GNK Dinamo:


'Sramotno je ponašanje policije jer sam samo protestirao i molio policajca s kojim svaki put dogovara osiguranje utakmice da pusti navijače koji su slaveći ušli u teren nakon utakmice i da ih ne privodi jer ovo je noć rezervirana za naše slavlje.

Dok zemljom hodaju kriminalci, lopovi i prevaranti, dotle policija pravi sebi reklamu na mojim i Dinamovim leđima. Sâm sam došao do policijske postaje da obavim obavijesni razgovor. Ponovno ističem da je daljnji tijek događaja sramotan, ali spreman sam podnijeti i to za moje navijače i klub te se nikada neću predati u svojoj borbi za pravdu i istinu.

Nevjerojatno je da izvršni predsjednik kluba kao što je Dinamo, koji ima 52-godine i nema nikakav dosje, provodi noć u policiji, a da je s druge strane dobrovoljno došao u policiju i dao svoj iskaz.'