NAPETO NA BRAČU

Zbog Šimunića policija osiguravala trening 'kockastih'

31.08.2011 u 18:09

Bionic
Reading

Popodnevni trening hrvatske nogometne reprezentacije na otoku Braču osiguravala je policija zbog navijača koji su bili na treningu, vrijeđali Josipa Šimunića i izvjesili pogrdni transparent

Nakon što je u srijedu i službeno postao novi igrač Dinama, Josip Šimunić našao se na meti uvreda navijača na Braču. Šimunić, koji se s reprezentacijom priprema u Postirama, u srijedu je na popodnevnom treningu doživio uvrede od desetak navijača. Čisto iz predostrožnosti, popodnevni trening 'kockastih' osiguravalo je desetak pripadnika specijalne policije pristiglih iz Splita.

Stiglo je dvadesetak navijača, koji su izvjesili transparent na kojem je stajalo ‘Poštenog čovika se ne može kupiti novcem', 'Mrš, smeće jedno, iz Dalmacije’, a na tri vrećice za smeće stajalo je 'J', 'O', 'E'. Dok su reprezentativci nizali krugove, Šimunić je trpio uzvike: ‘Smeće, tele, prodana dušo!’, a otpjevana je i ‘prigodna’ pjesma Zdravku Mamiću. Ubrzo je transparent skinut s ograde, navijači su se povukli na drugu stranu terena, a svako malo čuo se pokoji pogrdni uzvik prema Šimuniću. Naravno, uz njih su stalno bili policajci.