U21 KVALIFIKACIJE

Zbog rizika nema naših navijača u Kragujevcu

03.09.2010 u 20:53

Bionic
Reading

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija u Kragujevcu u subotu igra važnu utakmicu kvalifikacija za U21 Euro 2011. protiv Srbije. Iako je postojao interes navijača da prate mlade 'kockaste' i u Srbiji, to se neće dogoditi

Zbog činjenice da u nije bilo moguće kupiti ulaznicu za nogometnu utakmicu između Srbije i Hrvatske, oglasio se Hrvatski nogometni savez s objašnjenjem zašto to nije bilo moguće.

Kao što je poznato, u Kragujevcu, u subotu, 4. rujna 2010. s početkom u 16 sati odigrat će se kvalifikacijska nogometna utakmica između reprezentacija U-21 Srbije i Hrvatske za plasman na Europsko nogometno prvenstvo.

HNS je primio određeni broj upita za kupnju ulaznica za ovu utakmicu te vas ovim putem želimo obavijestiti da ulaznica nema.

UEFA je obje utakmice U-21 reprezentacija Srbije i Hrvatske proglasila utakmicama visokog rizika.
Oba saveza – FS Srbije i NS Hrvatske su prije prve utakmice koja se odigrala u Varaždinu, 13. listopada 2009., odlučili da će se obje utakmice odigrati bez prisutnosti gostujućih navijača.

Kako na utakmici u Varaždinu nije bilo gostujuće tribine, jednako tako vas želimo izvijestiti da je neće biti ni u Kragujevcu, a time ni ulaznica za navijače iz Hrvatske.

Zahvaljujemo se na interesu i sigurno velikoj podršci koju bismo imali, međutim, molimo za razumijevanje naših navijača i ne preporučujemo put prema Kragujevcu, jer stadionu neće biti moguće prići bez ulaznica
, stoji u priopćenju.